[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
mowisz X36 Zobaczymy jaka będzie ta zima może założe .. narazie siedze w katowicach i nie mam ani gdzie ani z kim tego zrobic.
P.S. Jeśli jest ktoś kto ma ochotę i chęci mi z tym pomóc (gwint) i ma przede wszystkim garaż/miejscówke to mile widziane PW. Napewno się jakoś dogadamy.
[ Dodano: 3 Listopad 2010, 22:23 ]
No jutro zakładamy to:
Jeszcze zakupiłem sobie kluczyk
[ Dodano: 10 Listopad 2010, 13:25 ]
W końcu zdjęcia cyfrówką. Troszkę lepsza jakość. Niestety pogoda już nie dopisze na tyle by zrobić ładne zdjęcie.
P.S. Jeśli jest ktoś kto ma ochotę i chęci mi z tym pomóc (gwint) i ma przede wszystkim garaż/miejscówke to mile widziane PW. Napewno się jakoś dogadamy.
[ Dodano: 3 Listopad 2010, 22:23 ]
No jutro zakładamy to:
Jeszcze zakupiłem sobie kluczyk
[ Dodano: 10 Listopad 2010, 13:25 ]
W końcu zdjęcia cyfrówką. Troszkę lepsza jakość. Niestety pogoda już nie dopisze na tyle by zrobić ładne zdjęcie.
No lepiej niż na stali :] z tym, że stalówkę można zawsze dorobić za grosze na nasze drogi stal jest ok no ale teraz jest coś lepszego od stali. Postoją do po zimie w domu i wejdą na gablotę odnowione:)
[ Dodano: 22 Listopad 2010, 12:00 ]
zrezygnowałem z szerokiej stal. Trafiła się niezła fela za niezły hajs to wziąłem. Trzeba trochę z nimi posiedzieć i będą okej
Wyczyściłem je z grubsza i ranty czekają na polerkę. Dokupiłem nakładki na wentylki odrazu;D
Sorry za jakość zdjęć. Znów poczęstuje was 2 mpix aparatem z telefonu
[ Dodano: 22 Listopad 2010, 12:00 ]
zrezygnowałem z szerokiej stal. Trafiła się niezła fela za niezły hajs to wziąłem. Trzeba trochę z nimi posiedzieć i będą okej
Wyczyściłem je z grubsza i ranty czekają na polerkę. Dokupiłem nakładki na wentylki odrazu;D
Sorry za jakość zdjęć. Znów poczęstuje was 2 mpix aparatem z telefonu