ale jak na zimowe nastawienie zrobisz to niebedzie duzej roznicy ... ja na zime dzwigam do góry tak ze z przodu i z tylu miedzy opona rantem nadkola jest preswit okolo 3-4 cm takie X36
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
mowisz X36 Zobaczymy jaka będzie ta zima może założe .. narazie siedze w katowicach i nie mam ani gdzie ani z kim tego zrobic.
P.S. Jeśli jest ktoś kto ma ochotę i chęci mi z tym pomóc (gwint) i ma przede wszystkim garaż/miejscówke to mile widziane PW. Napewno się jakoś dogadamy.
[ Dodano: 3 Listopad 2010, 22:23 ]
No jutro zakładamy to:
Jeszcze zakupiłem sobie kluczyk
[ Dodano: 10 Listopad 2010, 13:25 ]
W końcu zdjęcia cyfrówką. Troszkę lepsza jakość. Niestety pogoda już nie dopisze na tyle by zrobić ładne zdjęcie.
nie gwintu nie wkładałem bo mi przeciągali i przeciągali a miałem zaplanowany wyjazd i nie mogłem już czekać. Teraz jestem w Krośnie to pojechałem w plener na fotki.
No lepiej niż na stali :] z tym, że stalówkę można zawsze dorobić za grosze na nasze drogi stal jest ok no ale teraz jest coś lepszego od stali. Postoją do po zimie w domu i wejdą na gablotę odnowione:)
[ Dodano: 22 Listopad 2010, 12:00 ]
zrezygnowałem z szerokiej stal. Trafiła się niezła fela za niezły hajs to wziąłem. Trzeba trochę z nimi posiedzieć i będą okej
Wyczyściłem je z grubsza i ranty czekają na polerkę. Dokupiłem nakładki na wentylki odrazu;D
Sorry za jakość zdjęć. Znów poczęstuje was 2 mpix aparatem z telefonu