[E34] 525i Daily American Car by Kaper // Aerodynamikpaket
Kaper wydzior ekstra! I auto ma już swoją duszę! Świetna jest ..
Ostatnio zmieniony 2016-03-28, 20:15 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Więc tak. Od jakiegoś miesiąca moja 'piąteczka' dostała swój domek :)nie pada na nią wtedy kiedy nie musi i spada ryzyko, że mi ktoś porysuje stojąc pod blokiem. Garaż betonowy, z prądem i kanałem więc moje marzenie się spełniło poniekąd - poniekąd bo to tylko (lub aż) wynajem
Listwy dalej nie założone ale już mam wszystkie skompletowane. Myślę odświeżyć je jakimś bollem (wiem, że taki jest specjalny do listew zewnętrznych) i potem dam do założenia. Lakier pójdzie do poprawek bo lakiernik trochę zawalił sprawę i z bliska widać mankamenty zastanawiałem się długo nad kołami na lato. Szukałem 18" lecz budżet który mnie ogranicza zmusił mnie do kupna 17" ... było kilka wyborów i padło na Brock B1 17" 8.5 i 10J... felgi 100% proste nie spawane itd w stanie na 4- . Wygląda to tak:
Dodam, że na żywo ładniej się te koła prezentują. Czekają mnie jeszcze prace których nie będzie widać na aucie czyli min, wymiana przewodów hamulcowych, popychacze zaworów tzw szklanki, lekki luz na kierownicy itd. Z kasą cienko więc na chwilę obecną wizualnie się nic nie zmieni
ps: w pracy mam taką możliwość (co mnie cieszy) więc autko minimum raz w tygodniu przeważnie w piątek dostaje porządny prysznic
Listwy dalej nie założone ale już mam wszystkie skompletowane. Myślę odświeżyć je jakimś bollem (wiem, że taki jest specjalny do listew zewnętrznych) i potem dam do założenia. Lakier pójdzie do poprawek bo lakiernik trochę zawalił sprawę i z bliska widać mankamenty zastanawiałem się długo nad kołami na lato. Szukałem 18" lecz budżet który mnie ogranicza zmusił mnie do kupna 17" ... było kilka wyborów i padło na Brock B1 17" 8.5 i 10J... felgi 100% proste nie spawane itd w stanie na 4- . Wygląda to tak:
Dodam, że na żywo ładniej się te koła prezentują. Czekają mnie jeszcze prace których nie będzie widać na aucie czyli min, wymiana przewodów hamulcowych, popychacze zaworów tzw szklanki, lekki luz na kierownicy itd. Z kasą cienko więc na chwilę obecną wizualnie się nic nie zmieni
ps: w pracy mam taką możliwość (co mnie cieszy) więc autko minimum raz w tygodniu przeważnie w piątek dostaje porządny prysznic
Mała aktualizacja. Jako, że pogoda coraz lepsza to i coraz więcej możliwości by wyskoczyć na jakieś spoty, zloty itd. W majówkę pojechałem na Rybnik Klasyczny (wiadomo, że moje E34 jeszcze jest dosyć młode ale klimat posiada) i udało mi się znaleźć w internetach zdj. mojego sedana:
oraz wraz z Sebą pojechaliśmy na spontana na sesje zapowiedź:
I najciekawsze... udało mi się kupić felgę która myślę zostanie ze mną już na dłużej
BBS RK 18" 8.5 i 10J (chyba też rarytasik bo rk z 10J nie widziałem) opony założone 235x40 i 255x35 i takie raczej zostaną
Po zezonie felgi zostaną profesjonalnie odnowione.
W takim wypadku sprzedam felgi Brock B1
http://olx.pl/oferta/17-brock-b1-5x120- ... fzdKZ.html
oraz wraz z Sebą pojechaliśmy na spontana na sesje zapowiedź:
I najciekawsze... udało mi się kupić felgę która myślę zostanie ze mną już na dłużej
BBS RK 18" 8.5 i 10J (chyba też rarytasik bo rk z 10J nie widziałem) opony założone 235x40 i 255x35 i takie raczej zostaną
Po zezonie felgi zostaną profesjonalnie odnowione.
W takim wypadku sprzedam felgi Brock B1
http://olx.pl/oferta/17-brock-b1-5x120- ... fzdKZ.html
sesja będzie myślę, że nie jedna w tym roku. Ale mam foto podglądowe jak siedzą te be be esy
a tak wygląda mój wjazd do garażu:
jest tak w sam raz... niżej bym już nie mógł mieć auta jeśli bym chciał parkować w garażu. Jak widać dokładka jest już troszkę ściorana ale to nieuniknione na naszych drogach
a tak wygląda mój wjazd do garażu:
jest tak w sam raz... niżej bym już nie mógł mieć auta jeśli bym chciał parkować w garażu. Jak widać dokładka jest już troszkę ściorana ale to nieuniknione na naszych drogach
chętnie ale 18" i minimum takie same parametry jak te ładne customy robią z MsystemówCiapek540 pisze: Ja bym na to auto założył rolki Msystemy
dzięki cieszę się, że się podoba. Mi się też znacznie bardziej podoba niż na brockach. Zapomniałem, że Ty mnie szpiegujesz na osiedluTomek pisze:Koło siadlo bardzo fajnie dużo bardziej mi się podoba niż Brocki widziałem dzisiaj rano pod blokiem