[E34] 525i Daily American Car by Kaper // Aerodynamikpaket
Kaper wydzior ekstra! I auto ma już swoją duszę! Świetna jest ..
Ostatnio zmieniony 2016-03-28, 20:15 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Więc tak. Od jakiegoś miesiąca moja 'piąteczka' dostała swój domek :)nie pada na nią wtedy kiedy nie musi i spada ryzyko, że mi ktoś porysuje stojąc pod blokiem. Garaż betonowy, z prądem i kanałem więc moje marzenie się spełniło poniekąd - poniekąd bo to tylko (lub aż) wynajem

Listwy dalej nie założone ale już mam wszystkie skompletowane. Myślę odświeżyć je jakimś bollem (wiem, że taki jest specjalny do listew zewnętrznych) i potem dam do założenia. Lakier pójdzie do poprawek bo lakiernik trochę zawalił sprawę i z bliska widać mankamenty
zastanawiałem się długo nad kołami na lato. Szukałem 18" lecz budżet który mnie ogranicza zmusił mnie do kupna 17" ... było kilka wyborów i padło na Brock B1 17" 8.5 i 10J... felgi 100% proste nie spawane itd w stanie na 4- . Wygląda to tak:

Dodam, że na żywo ładniej się te koła prezentują. Czekają mnie jeszcze prace których nie będzie widać na aucie czyli min, wymiana przewodów hamulcowych, popychacze zaworów tzw szklanki, lekki luz na kierownicy itd. Z kasą cienko więc na chwilę obecną wizualnie się nic nie zmieni
ps: w pracy mam taką możliwość (co mnie cieszy) więc autko minimum raz w tygodniu przeważnie w piątek dostaje porządny prysznic

Listwy dalej nie założone ale już mam wszystkie skompletowane. Myślę odświeżyć je jakimś bollem (wiem, że taki jest specjalny do listew zewnętrznych) i potem dam do założenia. Lakier pójdzie do poprawek bo lakiernik trochę zawalił sprawę i z bliska widać mankamenty

Dodam, że na żywo ładniej się te koła prezentują. Czekają mnie jeszcze prace których nie będzie widać na aucie czyli min, wymiana przewodów hamulcowych, popychacze zaworów tzw szklanki, lekki luz na kierownicy itd. Z kasą cienko więc na chwilę obecną wizualnie się nic nie zmieni

ps: w pracy mam taką możliwość (co mnie cieszy) więc autko minimum raz w tygodniu przeważnie w piątek dostaje porządny prysznic

Mała aktualizacja. Jako, że pogoda coraz lepsza to i coraz więcej możliwości by wyskoczyć na jakieś spoty, zloty itd. W majówkę pojechałem na Rybnik Klasyczny (wiadomo, że moje E34 jeszcze jest dosyć młode
ale klimat posiada) i udało mi się znaleźć w internetach zdj. mojego sedana:

oraz wraz z Sebą pojechaliśmy na spontana na sesje
zapowiedź:

I najciekawsze... udało mi się kupić felgę która myślę zostanie ze mną już na dłużej

BBS RK 18" 8.5 i 10J (chyba też rarytasik bo rk z 10J nie widziałem) opony założone 235x40 i 255x35 i takie raczej zostaną
Po zezonie felgi zostaną profesjonalnie odnowione.
W takim wypadku sprzedam felgi Brock B1
http://olx.pl/oferta/17-brock-b1-5x120- ... fzdKZ.html

oraz wraz z Sebą pojechaliśmy na spontana na sesje

I najciekawsze... udało mi się kupić felgę która myślę zostanie ze mną już na dłużej

BBS RK 18" 8.5 i 10J (chyba też rarytasik bo rk z 10J nie widziałem) opony założone 235x40 i 255x35 i takie raczej zostaną
Po zezonie felgi zostaną profesjonalnie odnowione.
W takim wypadku sprzedam felgi Brock B1
http://olx.pl/oferta/17-brock-b1-5x120- ... fzdKZ.html

sesja będzie
myślę, że nie jedna w tym roku. Ale mam foto podglądowe jak siedzą te be be esy
a tak wygląda mój wjazd do garażu:
jest tak w sam raz... niżej bym już nie mógł mieć auta jeśli bym chciał parkować w garażu. Jak widać dokładka jest już troszkę ściorana ale to nieuniknione na naszych drogach
ładne customy robią z Msystemów
cieszę się, że się podoba. Mi się też znacznie bardziej podoba niż na brockach. Zapomniałem, że Ty mnie szpiegujesz na osiedlu 

a tak wygląda mój wjazd do garażu:

jest tak w sam raz... niżej bym już nie mógł mieć auta jeśli bym chciał parkować w garażu. Jak widać dokładka jest już troszkę ściorana ale to nieuniknione na naszych drogach
chętnie ale 18" i minimum takie same parametry jak teCiapek540 pisze: Ja bym na to auto założył rolki Msystemy

dziękiTomek pisze:Koło siadlo bardzo fajniedużo bardziej mi się podoba niż Brocki
widziałem dzisiaj rano pod blokiem