za bardzo odkręciłem w drugą stronę ;P
[ Dodano: 21 Lipiec 2011, 22:57 ]
Cały czas prace nad autem trwają. Nie mam czasu siadać na kompie. Po małym wypadku chłodnica zrobiona, miska też, zbieżność. Teraz kupiłem pare motywów:
Wybieram się jeszcze na zlot btsu i sprzedaje felgi, wracam na stalówkach i szukam czegoś w 17 calach (przynajmniej 10j na tyle). W sprawie felg można pisać na PW.
[ Dodano: 7 Sierpień 2011, 00:36 ]
No to kolejny dzwonek, tym razem grubszy.
Wjechałem babie w dupe
Ale w sumie mnie to cieszy, w sumie wina moja, parę punktów na koncie, ale za to mam dużo nowych gratów skoro już miałem poświęcić więcej hajsu...
Sport sitzy już obszyte, ale trudno powiedzieć kiedy się wybiorę po nie do Krosna. Mam nadzieję, że się wyrobię z furą do zlotu btsu.
W każdym razie fura się zmieni dość bardzo. Na razie nie będę nic więcej pisał. Niż ej lipnej jakości fotka, bo to pscreen z filmiku paru sekundowego.
[ Dodano: 18 Sierpień 2011, 20:08 ]
Witam.. dużo pracy, nie ma kiedy pooglądać nawet furek ziomów z for, a co dopiero aktualizować swój temat.
W beemce dużo się zmienia. Non stop prace pod blokiem trwają. Auto już jeździ, ale na razie wygląda jak choinka
kolorowe blachy
, ale to nic, jak to mówią, powoli, ale do przodu.
Sportsitzy obszyte skórką wraz z kanapą i boczkami na kolor betonowy (ciemniejszy niż ori).
Wyszło bardzo ładnie, niestety nie mam fotek, bo wszystko leży w Krośnie. Środka nie wkładam, bo za 2-3 tyg zawożę auto do Krosna na rozbiórkę. Zostawiam samą blache, wszystko typu tapicerka, wykładziny, konsola, silnik, wał itd wypada i malujemy samą bude
od podstaw, także będzie buda znów zdrowa kolejne 10 lat :] Wiem, wiem, może to głupie rozbierać furę do ostatniej śrubki, ale malowanie na zewnątrz tylko to mnie nie zadawala...
Kupiłem parę części.... wiem, wiem... miałem nie pakować mpacka, ale myslę teraz nad grubym silnikiem, ale to na zimę i na razie tajemnica. Chwilowo bez hajsu, bo części, malowanie z rozbiórką oraz obszycie skórą wyszło mnie ponad 10 000.
Tutaj zapodam fotki paru części, które na razie skompletowałem, a to jeszcze nie koniec
BH z poliftowych Boschów, na krzyżach - z malowanego odbłyśnika w długich zrezygnowałem, bo czasem jednak te długie się przydają. Boli mnie to, że odbłyśnij się odbija na srebrno, ale przeżyje jakoś.
..(niektóre zdjęcia są tylko podglądowe)..
Dawca maski .. nawet pod kolor
, ale mam to gdzieś.
Drążek postanowiłem, że wezmę już jakiś lepszy niż za 5 dych.
Kierunki nowe, lepiej da się spasować, a cena w sumie ta sama co za gówniane DEPO (gówniane jak na kierunki).
Oryginalne nadkola wpadły nowe za śmieszną kasę.
Nerki poliftowe razem z pasem - już są czarne
Pas przedni, bo ze starego to strzępy zostały
Wszystkie nowe łożyska SKN
No i teraz jak dla paru najciekawsze...
Zderzaczek m3 (nie laminat, ale też nie ori - zamiennik z ABSu)
Na chwilę pośmigam z kratką potem poszukam listewek.
Progi M Technic II (dla mnie o niebo lepsze).
Idzie do mnie jeszcze stożek Simoty w airboxie - za śmieszny hajs.
Zamówiłem też ori loga bmw (carbonowe mi się znudziły)
I jeszcze dużo ciekawych gratów, ale to wrzucę jak już poprzychodzi