[E36] coupe by Zychu.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Najlepsze dla poprawy hamowania jest usuniecie ABSu. Przeowdy w stalowym oplocie nic nie daja przy normalnej jezdzie, ale po paru hamowaniach 250-100 bardzo sie przydaja
Laduj hamulce z e46 i bedziesz zadowolony.
Albo te co ja mam:
http://allegro.pl/zaciski-bmw-e34-e36-e ... 06202.html
Gosc ma w dobrej cenie tarcze do tego.
Ktos tu pisal o tarczach Zimmerman Sport. Mam takie i nie zauwazylem zeby sie krzywily. Hamuja bardzo dobrze, ale w polaczeniu z ori klockami Textar mocno pyla.
Laduj hamulce z e46 i bedziesz zadowolony.
Albo te co ja mam:
http://allegro.pl/zaciski-bmw-e34-e36-e ... 06202.html
Gosc ma w dobrej cenie tarcze do tego.
Ktos tu pisal o tarczach Zimmerman Sport. Mam takie i nie zauwazylem zeby sie krzywily. Hamuja bardzo dobrze, ale w polaczeniu z ori klockami Textar mocno pyla.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Zaawansowany forumowicz
No mieszkam na przeciwko w bloku fitness, to czesto tam stoi , a niebiescy doczepili sie do tablic US i musiałem zmieniać na oriszczepciu pisze:j.w chociaz musze przyznac ze dosyć orygnalnie wygląda na żywo wczoraj widziałem bryczke pod fitness gym-em i jakiś czas temu miałem okazje tankować na orlenie, obok stałeś i prowadziłeś jakieś konwersacje z niebieskimi doczepili sie do lamp??
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Tylko Zychu pamiętaj jeszcze o tyle... przekładka hamulca tylko z przodu da Ci tylę, że przód już będzie sobie blokował a tył jeszcze dość swobodnie kręcił.
Po prostu będzie bardzo dobrze, ale może być cycuś malina jak dołożysz tył
Musisz zachować proporcje
Dużo osób uważa, że tył jest nie istotny
Ale chyba fajnie jak w zakręcie depnie się hamulec i całe auto czuć że hamuje a nie tylko przód wypierdziela nam w stronę krzaczorów (chodzi mi tu o podkreślenie istoty sprawy, nie zważając o sens takiego manewru)
Po prostu będzie bardzo dobrze, ale może być cycuś malina jak dołożysz tył
Musisz zachować proporcje
Dużo osób uważa, że tył jest nie istotny
Ale chyba fajnie jak w zakręcie depnie się hamulec i całe auto czuć że hamuje a nie tylko przód wypierdziela nam w stronę krzaczorów (chodzi mi tu o podkreślenie istoty sprawy, nie zważając o sens takiego manewru)
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Autko fajne. Te "żółte" mody mi nie paszą. Felga fajna ale z tyłu jest coś nie tak.. To nie jest kpl czyli tył nie ma 8,5 cala i et50? Przez to wygląda to kiepsko.. Albo dystans albo znajdz sobie szersze na tył.. In my opinion Wtedy z oponą 225/35 wygląda szeeeeroko a jezdzi w zakrętach jak przyspawana. A masz zawias M i dobrze jest to wykorzystaś
Ale ogólnie fajnie. Będę śledził
Ale ogólnie fajnie. Będę śledził
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Niewiem czy wiesz , ale w E36 po przekladce hamlców z 330 e46 minimalna felga to 17 cali ale mysle ze warto
EDIT :
Widziałem wczoraj na turystycznej autko zaczepia na ulicy wygladem 17 cali na zime ? nie lepiej mniejsza felga i wiecej gumy jak jest taka mozliwosc ?? Wyrzuc te żółtki i uzupełnij przedni zderzak !
EDIT :
Widziałem wczoraj na turystycznej autko zaczepia na ulicy wygladem 17 cali na zime ? nie lepiej mniejsza felga i wiecej gumy jak jest taka mozliwosc ?? Wyrzuc te żółtki i uzupełnij przedni zderzak !
NO SPEED NO FUN