[E36] coupe by Zychu.
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Jak przestawisz kąt to rozregulujesz zbieżność - potem jest że od negatywu zjada opony w 1000km.
W ciągu tygodnia kilka razy ustawiam zbieżność w samochodzie i coś wiem na ten temat - żeby kąty z tyły ustawić trzeba trochę tu, trochę tu /zbieżność/PK/zbieżność/PK aż w końcu się spotkają - jeden ruszasz drugi się rozregulowuje.
Jeśli felga jest poszerzana (99% że jest ) to zapomnij że tam jest et 47 - tyle to jest na niej napisane - i tyle to ona ma seryjnie przy 7 calach.
Jak dodane jest 2 cale na tą stronę to ET masz grubo na minusie!!!
To tak w myślach na szybko przrzeliczone bo nie mam czasu
Pchaj nadkole - inaczej nic katem za dużo nie zdziałąsz - PK to tylko kosmetyka...
W ciągu tygodnia kilka razy ustawiam zbieżność w samochodzie i coś wiem na ten temat - żeby kąty z tyły ustawić trzeba trochę tu, trochę tu /zbieżność/PK/zbieżność/PK aż w końcu się spotkają - jeden ruszasz drugi się rozregulowuje.
Jeśli felga jest poszerzana (99% że jest ) to zapomnij że tam jest et 47 - tyle to jest na niej napisane - i tyle to ona ma seryjnie przy 7 calach.
Jak dodane jest 2 cale na tą stronę to ET masz grubo na minusie!!!
To tak w myślach na szybko przrzeliczone bo nie mam czasu
Pchaj nadkole - inaczej nic katem za dużo nie zdziałąsz - PK to tylko kosmetyka...
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
-
- Zaawansowany forumowicz
Decyzja zapadła trzeba pchać nadkola z tyłu, czekam na maszynke od Damiana325 i będziemy się w to bawić, do przód już założony ale nie odczuwam satysfakcji ze spasowania i po 10 znowu wpadnie gwint
215/45 na 9j na przodzie, w ogole jakaś koza się wydaje na żywo lepiej to wygląda
zdjęć tyłu jeszcze nie ma, tak jak pisałem czekam na maszynke
i małe pytanie do was lepiej tak?
czy tak?
ps. tak tak wiem kierunkowskazy nie spasowane i brakuje uszczelki, są tylko przejsciowe bo zgubiłem pomarańczka
215/45 na 9j na przodzie, w ogole jakaś koza się wydaje na żywo lepiej to wygląda
zdjęć tyłu jeszcze nie ma, tak jak pisałem czekam na maszynke
i małe pytanie do was lepiej tak?
czy tak?
ps. tak tak wiem kierunkowskazy nie spasowane i brakuje uszczelki, są tylko przejsciowe bo zgubiłem pomarańczka
Lepsze dymione...żółte halo, pomarańczowe kierunki i ciemne światła jak dla mnie się gryzą.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Wg mnie do pięknej mordki brakuje tylko czarnych halogenów. Ładnie się komponują felgi z kierunkami do koloru samochodu. Mi się podoba
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Widuję na żywo i nie za specjalnie mi się ten przód podoba... Dymione światła, żólte halogeny, pomarańczowe kierunki za kolorowo tego, i w ogóle nie podobają mi się te czarne światła z przodu jak xenon świeci to tylko taka ciemna kropka.
Jak dla mnie coś z tym przodem trzeba zrobić bo narazie za dużo tego
Jak dla mnie coś z tym przodem trzeba zrobić bo narazie za dużo tego
Wielki plus za szeroką stal i glebe Kolor felg też byłby dobry ale autko bym zrobił na lampach z krzyżami i białych kierunkach , halo też białe i zyskało by na alegancji a uwierz mi w 90 % mniej znaczy więcej..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..