[E36] Zdechlakowate 330i z urwanym sufitem in error mode
Coś tam sie dzieje
Ostatnio auto odwiedziło słynny AlexofGarage i troche porzeźbiliśmy z wydechem
Tak to teraz brzmi
https://www.youtube.com/watch?v=aToYQZInxic
Zamówione też są jakieś pierdołki.
teraz czekamy na termin u tapicera Wstępnie na 20stego czerwca i wtedy auto dostanie nową skórę do środka.
A aktualnie auto wygląda tak:
I jakaś fotka z niedzielnego "zlotu"
Pozdro !
Ostatnio auto odwiedziło słynny AlexofGarage i troche porzeźbiliśmy z wydechem
Tak to teraz brzmi
https://www.youtube.com/watch?v=aToYQZInxic
Zamówione też są jakieś pierdołki.
teraz czekamy na termin u tapicera Wstępnie na 20stego czerwca i wtedy auto dostanie nową skórę do środka.
A aktualnie auto wygląda tak:
I jakaś fotka z niedzielnego "zlotu"
Pozdro !
Witam
W sumie to cabrio nadal żyje i chyba ma się dobrze
Ostatnimi czasy wpadło kilka nowości
Miesiąc temu środek dostał nową skórę. Kolor pewnie nie wszystkim się spodoba, ale chciałem coś innego, nie oklepanego I wyszło tak:
Potem zaliczyłem kolejny już zlot German Fest Chotowa.
A na deser auto aktualnie dostało szersze koła Tyłwyszedł10,5J na rancie 3,5" A przód jeszcze nie poskładany ale raczej wpadnie 9J na rancie 3"
Na surowo bez ustawienia docelowych kątów wygląda tak:
Niebawem lepsze zdjęcia !
W sumie to cabrio nadal żyje i chyba ma się dobrze
Ostatnimi czasy wpadło kilka nowości
Miesiąc temu środek dostał nową skórę. Kolor pewnie nie wszystkim się spodoba, ale chciałem coś innego, nie oklepanego I wyszło tak:
Potem zaliczyłem kolejny już zlot German Fest Chotowa.
A na deser auto aktualnie dostało szersze koła Tyłwyszedł10,5J na rancie 3,5" A przód jeszcze nie poskładany ale raczej wpadnie 9J na rancie 3"
Na surowo bez ustawienia docelowych kątów wygląda tak:
Niebawem lepsze zdjęcia !
Serio przydały by się zdjęcia lepszej jakości jak dla mnie ciekawie, dupy nie urywa ale z pewnością jest bardziej indywidualnie i oryginalnie - a ja bardziej sobie cenię indywidualizm, niż oklepane schematy
ps: skoro plecy vaderów są białe to przydało by się więcej tego 'białego' i tak myślę co... zobaczę na żywo, pogadamy i może będę wiedział co by mi leżało jeszcze białe
ps: skoro plecy vaderów są białe to przydało by się więcej tego 'białego' i tak myślę co... zobaczę na żywo, pogadamy i może będę wiedział co by mi leżało jeszcze białe