eeee eeeee Fatum ma individual DEPO BH zadnych kopi prosze !
świeci Ci sie w srodku jak w las vegas o 2 w nocy cos Ci swita działał działa , a ten co obszywał ta kiere to ma u mnie oscara mistrz w swoim fachu dobrze ze kupiłes serducho chciałbym taka i multi blaaaa
[E36] BMW 323i coupe by PrzemaS
- PrzemaS
- Zaawansowany forumowicz
na foto jeszcze nie uwiecznione ale gałkę z Tesco zastąpiła ori skórzana podświetlana BMWKaper pisze:...Wywal te gałkę biegów albo oddaj z powrotem do TESCO
niestety ale oryginalne lampy jakie miałem w aucie to poliftowe ZKW bez soczewki, które na dodatek dość mocno parowały dlatego skusiłem się na DEPO.Kaper pisze:Lampy depo wraz z kierunkami na potężny minus (gorzej to chyba tylko są angel eyes) . Jeśli masz możliwość to wpakuj tam z powrotem oryginalne z soczewką albo bez (a jak się już nie chcesz ich pozbyć to przynajmniej zrób z nimi to co FaTuM - BH depo)
Te z kolei podpatrzyłem u Was na forum. Krzyś miał takie w swojej byłej 325 i fajnie się one u niego prezentowały
hehe dzięki Do kompletu wnętrza brakuje mi tylko ori radia BMW ( np CD-43 które pozwala na sterowanie z multifunkcji)FaTuM pisze: świeci Ci sie w srodku jak w las vegas o 2 w nocy cos Ci swita działał działa , a ten co obszywał ta kiere to ma u mnie oscara mistrz w swoim fachu dobrze ze kupiłes serducho chciałbym taka i multi blaaaa
Co do obszycia za te dzieło sztuki dałem gościowi 350 zł!!! Trochę sporo tym bardziej że taką kierownicę można kupić za 200 zł ale nie ma tego złeco co by na dobre nie wyszło- zawsze chciałem mieć kierownicę od i to był pretekst do jej kupna