[E36] BMW 323i coupe by PrzemaS

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

eeee eeeee Fatum ma individual DEPO BH zadnych kopi prosze ! :D

świeci Ci sie w srodku jak w las vegas o 2 w nocy :D cos Ci swita działał działa , a ten co obszywał ta kiere to ma u mnie oscara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mistrz w swoim fachu :D dobrze ze kupiłes serducho chciałbym taka i multi blaaaa :bmw:
Awatar użytkownika
PrzemaS
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PrzemaS »

Kaper pisze:...Wywal te gałkę biegów albo oddaj z powrotem do TESCO :mrgreen:
na foto jeszcze nie uwiecznione ale gałkę z Tesco zastąpiła ori skórzana podświetlana BMW
Kaper pisze:Lampy depo wraz z kierunkami na potężny minus (gorzej to chyba tylko są angel eyes) . Jeśli masz możliwość to wpakuj tam z powrotem oryginalne z soczewką albo bez (a jak się już nie chcesz ich pozbyć to przynajmniej zrób z nimi to co FaTuM - BH depo)
niestety ale oryginalne lampy jakie miałem w aucie to poliftowe ZKW bez soczewki, które na dodatek dość mocno parowały dlatego skusiłem się na DEPO.
Te z kolei podpatrzyłem u Was na forum. Krzyś miał takie w swojej byłej 325 i fajnie się one u niego prezentowały :)
FaTuM pisze: świeci Ci sie w srodku jak w las vegas o 2 w nocy :D cos Ci swita działał działa , a ten co obszywał ta kiere to ma u mnie oscara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mistrz w swoim fachu :D dobrze ze kupiłes serducho chciałbym taka i multi blaaaa :bmw:
hehe dzięki :) Do kompletu wnętrza brakuje mi tylko ori radia BMW ( np CD-43 które pozwala na sterowanie z multifunkcji)

Co do obszycia :mrgreen: :twisted: za te dzieło sztuki dałem gościowi 350 zł!!! Trochę sporo tym bardziej że taką kierownicę można kupić za 200 zł ;) ale nie ma tego złeco co by na dobre nie wyszło- zawsze chciałem mieć kierownicę od :m: i to był pretekst do jej kupna ;)
balonik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: balonik »

faja beatka :mrgreen: podoba mi sie bardzo, co do lamp to wygladaja fajnie mam podobne ale chyba swoje zrobie w smoked :razz:
nie sztuką jest mieć nowe auto, sztuką jest żeby stare wyglądało jak nowe...
ODPOWIEDZ