BMW e36
W m-powerowym stylu? Te felgi nie maja nic wspolnego z m-powerem ale okejBaks pisze:Tylko ze na tym forum jak dopasujesz się widełek "BBS RS/RH/ Keskiny" to zaczną się jazdy o wieśniactwie Ja rozumiem ze można lubić german ale nie fajne jest gdy się to narzuca a większość tak robi swoimi opiniami ;p Dlatego podobały mi się Twoje felgi bo były inne, bardziej nowoczesne i w typowy Mpower-owym stylu. Zakładaj co chcesz ale nie daj sobie wmówić opinii innych jako własnej.
gamek2, masz racje i zgadzam się tylko dużo osób uznaje ze ich sugestia jest jedyna możliwa, i żadna inna nie ma racji bytu;p
Adaś E36, zapewnię będzie fajnie wyglądać, sam na początku szukałem szerokich felg lecz szybko doszlem do wniosku ze za szerokie opony zabiorą dużo z dynamiki na tym mi zależy i wole wysadzić kolo dystansem.
Adaś E36, zapewnię będzie fajnie wyglądać, sam na początku szukałem szerokich felg lecz szybko doszlem do wniosku ze za szerokie opony zabiorą dużo z dynamiki na tym mi zależy i wole wysadzić kolo dystansem.
Baks, taki styl najbardziej pasuje do bmw wedlug mnie i kilku innych osob z tego forum. Juz Ci tlumaczylem, ze forum jest po to by wyrazac swoja opinie.Baks pisze:Adaś E36, zawsze możesz założyć to samo co zakłada 99% osób tjuningujących swoje BMW BBS/borbet/rh
Ariel, dobrze ze jesteś z nami o znawco TUNINGU Bmw
Ktos Ci zwrocil uwage i teraz sie czepiasz.. nikt nic nie narzuca, tylko tak jak mowilem wyraza swoja opinie, ktorej nikt nie musi brac pod uwage. Ja nie uwazam, ze tylko felgi z gornej polki sa dobre bo tak samo kilka modeli Borbeta, Brock itp. w dodatku jedno czesciowe sa fajne.Baks pisze:Tylko ze na tym forum jak dopasujesz się widełek "BBS RS/RH/ Keskiny" to zaczną się jazdy o wieśniactwie Ja rozumiem ze można lubić german ale nie fajne jest gdy się to narzuca a większość tak robi swoimi opiniami ;p Dlatego podobały mi się Twoje felgi bo były inne, bardziej nowoczesne i w typowy Mpower-owym stylu. Zakładaj co chcesz ale nie daj sobie wmówić opinii innych jako własnej.
zalisz sie jak male dziecko bo nie spodobaly mi sie Twoje felgi i spoiler. Naucz sie przyjmowac krytyke, a pozniej udzielaj sie na forum bo jak narazie Ci to nie wychodzi.Baks pisze:gamek2, masz racje i zgadzam się tylko dużo osób uznaje ze ich sugestia jest jedyna możliwa, i żadna inna nie ma racji bytu;p
ogólnie coś nie jest fajne, bo ty tak uważasz. Raczej wątpię ze projektanci felg robili modele które nikomu się nie podobały. Ja rozumiem zasadna krytykę a nie w stylu dzieciaka z piaskownicy. Poza tym nie ucz mnie przyjmować krytyki bo nie jesteś odpowiednia osoba do tego.I nie chce kontynuować tej polemiki, "według Mnie" nie jesteś warty mojego czasu.Ariel pisze:Baks, taki styl najbardziej pasuje do bmw wedlug mnie i kilku innych osob z tego forum. Juz Ci tlumaczylem, ze forum jest po to by wyrazac swoja opinie.Baks pisze:Adaś E36, zawsze możesz założyć to samo co zakłada 99% osób tjuningujących swoje BMW BBS/borbet/rh
Ariel, dobrze ze jesteś z nami o znawco TUNINGU Bmw
Ktos Ci zwrocil uwage i teraz sie czepiasz.. nikt nic nie narzuca, tylko tak jak mowilem wyraza swoja opinie, ktorej nikt nie musi brac pod uwage. Ja nie uwazam, ze tylko felgi z gornej polki sa dobre bo tak samo kilka modeli Borbeta, Brock itp. w dodatku jedno czesciowe sa fajne.Baks pisze:Tylko ze na tym forum jak dopasujesz się widełek "BBS RS/RH/ Keskiny" to zaczną się jazdy o wieśniactwie Ja rozumiem ze można lubić german ale nie fajne jest gdy się to narzuca a większość tak robi swoimi opiniami ;p Dlatego podobały mi się Twoje felgi bo były inne, bardziej nowoczesne i w typowy Mpower-owym stylu. Zakładaj co chcesz ale nie daj sobie wmówić opinii innych jako własnej.
zalisz sie jak male dziecko bo nie spodobaly mi sie Twoje felgi i spoiler. Naucz sie przyjmowac krytyke, a pozniej udzielaj sie na forum bo jak narazie Ci to nie wychodzi.Baks pisze:gamek2, masz racje i zgadzam się tylko dużo osób uznaje ze ich sugestia jest jedyna możliwa, i żadna inna nie ma racji bytu;p
@Adaś e36 muszę w końcu spróbować jak się trochę ociepli. Pozatym BH u CIebie wygladaja zacnie