Przyjaciel Klubu
Może to dobry lub nie dobry temat ale skorzystam z okazji. Więc znalazłem ostatnio fajną plakietkę organizator zlotu 2008r i ciesze się z niej bardzo bo naprawdę wspomnienia są super jak sobie przypomnę jak było kiedyś z BTS-em to w ogóle nie wierze jak mogło się zmienić aż tak
A najbardziej mnie zadziwia to że jakbym teraz rzucił temat Andrzejki BTS, to wątpie żeby coś z tego wyszło a kiedyś?
Dorzuce do tego fajny kawałek, znany może mniej znany reszcie.... pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=loeqsCN8L4A
A najbardziej mnie zadziwia to że jakbym teraz rzucił temat Andrzejki BTS, to wątpie żeby coś z tego wyszło a kiedyś?
Ostatnio zmieniony 2012-10-17, 20:11 przez DAREX, łącznie zmieniany 1 raz.
W OT jest już o czymś podobnym wzmiankaDAREX pisze:A najbardziej mnie zadziwia to że jakbym teraz rzucił temat Andrzejki BTS, to wątpie żeby coś z tego wyszło a kiedyś
[URL=http://www.fotosik.pl]
Bo teraz niestety robi się tu tak jak w ogólnopolskich forach czyli widzimy się raz na miesiąc i nara. Nie ma tej klubowej przyjacielskiej więzi co kiedyś Bo wtedy to był ogieńKoNiK pisze:W OT jest już o czymś podobnym wzmiankaDAREX pisze:A najbardziej mnie zadziwia to że jakbym teraz rzucił temat Andrzejki BTS, to wątpie żeby coś z tego wyszło a kiedyś
Darex już Ci to mówiłem nie raz że te czasy przeminęły i ciężko będzie żeby wróciłyDAREX pisze:Może to dobry lub nie dobry temat ale skorzystam z okazji. Więc znalazłem ostatnio fajną plakietkę organizator zlotu 2008r i ciesze się z niej bardzo bo naprawdę wspomnienia są super jak sobie przypomnę jak było kiedyś z BTS-em to w ogóle nie wierze jak mogło się zmienić aż tak
Ci co się znają od tych właśnie 6-ciu lat jak istnieje BTS to dalej utrzymują kontakt
Ja założyłem temat o Andrzejkach to dopiero po miesiącu coś ruszyło Ale to szczegół...
Przyjdzie wiosna to spróbuję jeszcze raz coś zorganizować... Z dwoma noclegami Ale to nie o tym teraz temat
Sorka za OT
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tyle, ze ta ekipa z tamtych czasow ciagle sie spotyka. Tylko juz nie pod szyldem "BTS". To ja tez wrzuce kawalek:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IeIje1G24A#!
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IeIje1G24A#!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ja również jestem za Kaperem. Jestem nowa, ale znam go.
"Niestety ale bardzo dużo ludzi za Tobą nie przepada z racji Twoich "znajomości" i tego co wprowadzasz na forum a więc zbędne posty i wrzucanie każdemu do tematu fotek jak ma sobie zrobić auto Lepiej będzie jak zajmiesz się swoim i więcej się pokażesz..." - Tomek to że Kaper ma "znajomości " albo "znajomego" za którym nie przepadacie to nie znaczy że to go od razu dyskfalifikuje do bycia PRZYJACIELEM KLUBU. A że wrzuca do tematu fotki jak kto ma zrobić auto to jak by nie było jest to pomoc, i bycie Kapera na forum bo przez takiego coś pomaga, a widocznie przeszkadza to tylko Tobie...
Honik ma trochę racji z postami, że nie liczy się jak dużo kto ich ma a jakość. A co do polewania, spotykania się i do tego że Kaper nie może w niedziele to nie jest jego problem sami napisaliście że to już nie ten klimat, że klubowicze byli albo są jak przyjaciele a sami się do tego nie stosujecie, bo przyjaciel, kolega z klubu tak by datę ustawił żeby większość klubowiczów się spotkało a nie Ci co zawsze. Klub chyba jest od tego żeby się spotykać i rozmawiać, ale z takim podejściem jakie WY macie będzie ciężko.
Dzidek - zgadzam się z Tobą! Wszyscy jesteśmy tacy sami...
Jestem tutaj od nie dawna, ale znam wielu klubowiczów, ale nie tych " nowych " co są żółtymi...
Tomek - widać faworyzację! I ty się nazywasz "pomarańczowym" czy "czerwonym - no proszę was to chyba jakaś kpina! I te Twoje pisanie to nudna gadka, pokazujesz tylko że masz władzę i że nie lubisz Kapera to nie dasz mu szansy! To nie jest postawa, to jest żałosne...
"Niestety ale bardzo dużo ludzi za Tobą nie przepada z racji Twoich "znajomości" i tego co wprowadzasz na forum a więc zbędne posty i wrzucanie każdemu do tematu fotek jak ma sobie zrobić auto Lepiej będzie jak zajmiesz się swoim i więcej się pokażesz..." - Tomek to że Kaper ma "znajomości " albo "znajomego" za którym nie przepadacie to nie znaczy że to go od razu dyskfalifikuje do bycia PRZYJACIELEM KLUBU. A że wrzuca do tematu fotki jak kto ma zrobić auto to jak by nie było jest to pomoc, i bycie Kapera na forum bo przez takiego coś pomaga, a widocznie przeszkadza to tylko Tobie...
Honik ma trochę racji z postami, że nie liczy się jak dużo kto ich ma a jakość. A co do polewania, spotykania się i do tego że Kaper nie może w niedziele to nie jest jego problem sami napisaliście że to już nie ten klimat, że klubowicze byli albo są jak przyjaciele a sami się do tego nie stosujecie, bo przyjaciel, kolega z klubu tak by datę ustawił żeby większość klubowiczów się spotkało a nie Ci co zawsze. Klub chyba jest od tego żeby się spotykać i rozmawiać, ale z takim podejściem jakie WY macie będzie ciężko.
Dzidek - zgadzam się z Tobą! Wszyscy jesteśmy tacy sami...
Jestem tutaj od nie dawna, ale znam wielu klubowiczów, ale nie tych " nowych " co są żółtymi...
Tomek - widać faworyzację! I ty się nazywasz "pomarańczowym" czy "czerwonym - no proszę was to chyba jakaś kpina! I te Twoje pisanie to nudna gadka, pokazujesz tylko że masz władzę i że nie lubisz Kapera to nie dasz mu szansy! To nie jest postawa, to jest żałosne...
Dobra zamknijcie ten temat bo robi się to żałosne.
Wszystko zostało powiedziane, wyniki ankiety też znana więc widzimy co i jak.
Tak jak Ci Kaper napisałem na PW, życzę wytrwałości.
To że nie zostałeś przyjęty obecnie nie oznacza że nie zostaniesz w przyszłości.
Ale takim zachowanie wydaje mi się, że będzie to dłuższa droga niż wcześniej.
Pozdro.
Wszystko zostało powiedziane, wyniki ankiety też znana więc widzimy co i jak.
Tak jak Ci Kaper napisałem na PW, życzę wytrwałości.
To że nie zostałeś przyjęty obecnie nie oznacza że nie zostaniesz w przyszłości.
Ale takim zachowanie wydaje mi się, że będzie to dłuższa droga niż wcześniej.
Pozdro.