Mandaty
- Judi
- Zaawansowany forumowicz
dzisiaj przeżyłam pierwsze, w mojej ponad 1,5-rocznej kadencji bycia kierowcą, zatrzymanie przez drogówkę i życzę każdemu, żeby natrafiał na tak wyrozumiałych mundurowych, jak ja dzisiaj to się nazywa mieć więcej szczęścia niż rozumu - zatrzymali mnie za przekroczenie prędkości i skończyło się na "Dzisiaj ma pani darowane"
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
I gdzie tu równouprawnienie Mnie zawsze z kwitkiem odsyłająJudi pisze:dzisiaj przeżyłam pierwsze, w mojej ponad 1,5-rocznej kadencji bycia kierowcą, zatrzymanie przez drogówkę i życzę każdemu, żeby natrafiał na tak wyrozumiałych mundurowych, jak ja dzisiaj to się nazywa mieć więcej szczęścia niż rozumu - zatrzymali mnie za przekroczenie prędkości i skończyło się na "Dzisiaj ma pani darowane"
Bo to jesteś ty hahaha i posiadasz legitymację studenckąPrzygoda pisze:z tego co wiem to niejestem kobeita tylko facet i nieodjezdzam z kwitkami i rowniez slysze milego dnia itp itd oczywiscie zadnych "obiadow" niemaTomek325i pisze:Hehe Każda laska tak ma A gdyby to był koleś to płaci A jak nie to przynajmniej "obiad"
Nas tak nie traktują zwykłych uczni
nie ja spod znaku WAGI jestemSwobi pisze:Kozak MaślakPrzygoda pisze:z tego co wiem to niejestem kobeita tylko facet i nieodjezdzam z kwitkami i rowniez slysze milego dnia itp itd oczywiscie zadnych "obiadow" niemaTomek325i pisze:Hehe Każda laska tak ma A gdyby to był koleś to płaci A jak nie to przynajmniej "obiad"