Na naklejce z szyby szkot z zawiazanym sznurkiem zeby w razie kontroli na drodze szybko zerwac od srodka jednym pociagnieciem a na tabliczke rozerwałem reklamowke i delikatnie pwoiesielem na tabliczce tak zeby nie spadła a zeby wygladalo ze sie sama zaczepiła wiadomo byle co na drodze lezy nawet mnie patrol zatrzymal z tym pod wroclawiem i jedyne co dostalem nakaz uwazanie na co sie najezdza zerwałem a kawałek dalej znowu przywaliłem i smigalem dalejJaki, pochwal sie kolegom.
nowy sposob na fotoradar :)
Jedna, bo fotoradary pstrykaja od przodu.KoNiK pisze:Dobre, ale za te 600zł jest jedna czy komplet?
Tańszym rozwiązaniem jest przyklejenie liścia na jednej cyferce na tablicy, lub roztrzaskanie spasionego kleszcza, tak aby tablica była nieczytelna, na naklejkę na szybę można wszadzić pod pióro wycieraczki jakąś reklamę i wszystko
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli tablica jest nie czytelna, nawet nie wysyłają nic bo musi być wszystko w 100% widoczne.Pablo pisze:raczej nie przejdzie bo watpie zeby były 2 identyczne auta ktore roznia sie tylko jednym znakiem w numerze rejestracyjnym
Tak mówią nawet przepisy ... czytelności tablic rej.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale wtedy to już będzie przestępstwo, w przeciwieństwie do samego zasłanianiaKolebka pisze:hyhy dobre jeszcze na tej rolecie namalowac inna tablice rejestracyjną
[URL=http://www.fotosik.pl]