PB98 by LOTOS
PB98 by LOTOS
Ale oni maja paskudne PB dzisiaj zalałem u nich 98mke za 50zl i po 53km Bunia zaczęła kaszleć beznadzieja wczoraj za 25zl lałem 95tke z Orlena ( babka mi proponowała model Ferrari to jej podziękowałem i powiedziałem ze jeżdżę BeEmKa hehe ) i bez problemu 60km zrobiłem a najlepsze z PB jest na Shellu 98mka V-Power za 50zl 130km zrobione a wy co sadzicie o PB na innych stacjach? o Podtlenku LPG nie pytam :D
te spalanie zalezy od bardzo wielu czynnikow. Wystarczy ze chlodniej i juz kilometry sie urywaja. Wystarczy kogos wyprzedzic i znowu. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze na shellu zrobiles o 100% wiecej kilometrow. To ja na baku powinienem 1200 zrobic spokojnie na 60 litrach.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
no takie naciagane 130 zrobielm z dojazdem na cpn udalo sie
[ Dodano: 26 Listopad 2009, 07:23 ]
Nie ma to jak V-pover racing za 5.15zl za litr wczoraj przypadkiem nalalem ale samochod chodzi jak rakieta
[ Dodano: 27 Listopad 2009, 13:47 ]
wczoraj przypadkiem nalalem na Shellu V-pover v-racing za 5.15zl/L to bunia szalala jak na nitro hehehe
[ Dodano: 26 Listopad 2009, 07:23 ]
Nie ma to jak V-pover racing za 5.15zl za litr wczoraj przypadkiem nalalem ale samochod chodzi jak rakieta
[ Dodano: 27 Listopad 2009, 13:47 ]
wczoraj przypadkiem nalalem na Shellu V-pover v-racing za 5.15zl/L to bunia szalala jak na nitro hehehe
ja osobiście w swoich betkach nie odczuwałem czy to 95, 98 czy V power
więc lałem co naj tańsze bo i tak nie spali więcej niż wleje.
jedyną różnice poczułem w motocyklu honda który zatankowałem auchanie to moc spadła ze 99KM na 9 KM i już nigdy nie chcę o ich paliwie słyszeć.
jak nie widać różnicy to po co przepłacać truć wszystko na gaz
więc lałem co naj tańsze bo i tak nie spali więcej niż wleje.
jedyną różnice poczułem w motocyklu honda który zatankowałem auchanie to moc spadła ze 99KM na 9 KM i już nigdy nie chcę o ich paliwie słyszeć.
jak nie widać różnicy to po co przepłacać truć wszystko na gaz
Ja miałem rózne sytuacje ze stacjami.. W Jastrzebiu otworzyli orlen, przez pierwsze 3 miesiace paliwo wysmienite (Verva diesel) potem coraz gorsze no i w sumie verva diesel juz sie nie rozni od zwyklego diesla. Lecimy dalej statoil w Jastrzebiu, tankowalem droższe paliwo (diesel) wszystko ok, lecz VERVA z orlenu byla lepsza Następnie Shell, ¯ory koło kauflandu, tam dawno nie tankowalem, ale kiedyś mieli dobre paliwo, różnica między V-power, a zwyklym była zauważalna. Shella w ¯orrach przy wisłostradzie nie polecam.. tak samo shell w warszowicach. Orlen w strumieniu jak narazie ok BP jastrzebie? Dzisiaj zatankowałem ULTIMATE jak narazie ok w zime diesel bede starał sie ze statoil. Podsumowując, próbuje wszystkeigo po kolei i nie można oceniac ze shell czy orlne jest [na forum nie przeklinamy] czy tam inny.. Bo jeden shell jest dobry, a druga stacja tej samej firmy ma już beznadziejne paliwo.. Jeszcze jedno.. apropo lotosu.. dziwnym zbiegiem okoloczności, po zatankowaniu na tej stacji padła mi pompka paliwa, a dzien pozniej wtryskowa... raz też tankowalem z lotosu to lepsze paliwo ale benzyne do samochodu ojca no i nie bylo najlepsze... Tyle
Tankuje cały czas na stacji BP 95 lub 98 różnicy nie odczułem i jeszcze ani razu się nie sparzyłem paliwo dobre. Mowa o stacji W rudzie Śląskiej (wirek)
Jak jeżdżę firmówką to tez tankuje na BP leje diesla zwykłego i ulitimade i też różnicy nie odczułem, tankowałem też na orlenie osobiście żadnych różnic nie odczułem
Jak jeżdżę firmówką to tez tankuje na BP leje diesla zwykłego i ulitimade i też różnicy nie odczułem, tankowałem też na orlenie osobiście żadnych różnic nie odczułem
Odswiezam
W 2009 roku na tych stacjach paliw kontrolerzy znaleźli najwięcej uchybień:
1. Lotus GR, ul Wręczycka 11 B - Częstochowa
2. Lukoil Polska, ul. Kolista 5 - Katowice
3. PPUH Hamer, ul. Wyszyńskiego 85 - Piekary Śląskie
4. Muration Trading, ul. Modrzewiowa 1 - Poręba
5. PKN Orlen, ul. Górnośląska 42 - Pszczyna
6. FHU Ross-Partner, ul. Wojska Polskiego 138 - Sosnowiec
7. Auto Shot, ul. Gliwicka 92 - Sośnicowice
8. LDS, ul. Koziegłowska 52 - Woźniki
Stacje LPG:
1. PHU ZET, ul. Rzemieślnicza 1 - Czeladź