PROTEST PRZECIW A.C.T.A
czyli masz powiazania z półTuskiemSławek pisze:Mario wiem jak było 50 lat temu miałem dziadka w wehrmachcie to mi opowiadał jak było na ost froncie
Z tego co pisza i mowia to rzad podpisze to badziewie, to bedzie pamietny dzien jesli sie tak stanie, wiedzialem zawsze ze polacy sa debilami i zachowuja sie jak choragiewka na wietrze gdzie zawieje tam sie kieruja, jak nie doczekalismy sie Andersa na białym koniu tak nie czeka nas ciekawa przyszlosc
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Niby miasto a świnie luzem chodzą...
A tak poza tym:
http://www.youtube.com/watch?v=pbfHkymN ... AAAAAAAAAA
A tak poza tym:
http://www.youtube.com/watch?v=pbfHkymN ... AAAAAAAAAA
Te całe A.C.T.A to jest odpowiedź na to co sie działo niedawno, mówie o tym portalu który udostępniał tajne dokumenty USA i innych krajów, nie mieli odpowiednich paragrafów żeby im dosadnie za tamto dosr.. to sobie A.C.T.A wymyślili i teraz nawet za pierdoły bd Cie mogli udu... Bronią się, bo wiedzą, że internet ma potencjał i boją się tej potęgi, że w kilka chwil jakaś niewygodna informacja moze obiec cały świat, albo że w jednej chwili może sie zmobilizować mnóstwo ludzi do jakiś protestów itp
[URL=http://www.fotosik.pl]
Tusk traci na wiarygodnosci i na popraciu, podpisuja a tak naprawde nie wiedza co , mysle ze wiekszosc internautow wiecej wie o ACTA niz nasz rzad , i jeszce sie bulwersuja ze nie beda sie przeciwstawiac "terroryzmowi" w internbecie.
TUSK a raczej półTUSK poleci za niedlugo na zbity pysk i tego mu życze chodz na niego glosowalem , ale mam prawo do narzekan bo bylem na wyborach
TUSK a raczej półTUSK poleci za niedlugo na zbity pysk i tego mu życze chodz na niego glosowalem , ale mam prawo do narzekan bo bylem na wyborach
-
- Zaawansowany forumowicz
Sam Cejerowski powiedzial, ze rzad ktory podpisuje takie cos w panstwie demokratycznym powinien zostac obalony.
To sa pierwsze kroki do wprowadzeni komunizmu.
Po 2 spokojnie, jest naprawde wiele protestow w tym momencie, mowiono nawet ze od czasu komuny nie udalo sie zmobilizowac tylu mlodych ludzi do protesu!
po 3 jutro podpisuja ACTA, wtem musi zostac to przeglosowane w sejmie i wtedy ostatnie slowo ma Komorowski.
Wiec zanim to wejdzie w zycie mija 4 miesiace.
A wydaje mi sie ze Komorowski tego nie podpisze !! zwlaszcza ze wzgledu na to ze straci poparcie.
I tutaj ponownie ruch palikota zyskuje, bo jest przeciwny ACTA
To sa pierwsze kroki do wprowadzeni komunizmu.
Po 2 spokojnie, jest naprawde wiele protestow w tym momencie, mowiono nawet ze od czasu komuny nie udalo sie zmobilizowac tylu mlodych ludzi do protesu!
po 3 jutro podpisuja ACTA, wtem musi zostac to przeglosowane w sejmie i wtedy ostatnie slowo ma Komorowski.
Wiec zanim to wejdzie w zycie mija 4 miesiace.
A wydaje mi sie ze Komorowski tego nie podpisze !! zwlaszcza ze wzgledu na to ze straci poparcie.
I tutaj ponownie ruch palikota zyskuje, bo jest przeciwny ACTA
kiedys i do tej pory co poniektorzy krzyczeli Komuno wróć, chcieli to beda miec tylko zeby to nie odbilo im sie czkawka
ACTA podpisana tak wiec nasz rzad byl jest i bedzie marionetką zachodu, popsrostu szkoda slow
ACTA podpisana tak wiec nasz rzad byl jest i bedzie marionetką zachodu, popsrostu szkoda slow
bo rządzą jak już nawet polski Lotos chcą wyprzedać do końca masakra i nam zostanie wielkie zero, a Polacy będą pracować w swoim kraju u obcokrajowców ;]Sławek pisze:wychodzi na to że rządzą nami głupki
Co do ACTA.. Jeśli wszystko miałoby być przestrzegane i wyciągane konsekwencje to będzie masakra!! Co najgorsze, mogą się teraz przyczepić do wszystkiego! Usługodawcy będą musieli poddawać się kontroli.. no masakra jednym słowem.. chyba, że podejdą do tego ze zdrowym rozsądkiem, ale w końcu nie podpisywali by tej umowy...
Kiedyś podobnie było z fotoradarami, miały służyć bezpieczeństwie, ok zgodzę się, lecz?
Zaczęto nadużywać, straż miejska, jakiś tam wójt gminy sobie nawet zakupił fotoradar, no masakra, dobrze że ograniczyli tą samowolkę...
Ogólnie jestem przeciwko ACTA, strach teraz jakąś instrukcję dać do netu, żeby Cię nie zamknęli
Będę chciał komuś pomóc to sam popadnę w kłopoty (nie mówię tu tylko o BTS)