Tekst\ napis na naklejkę
-
- Zaawansowany forumowicz
Ale przecie ja już mam ustalony "harmonogram" co kiedy będę robił przy aucie. Budą się zajmę pod koniec tego sezonu - przecie tyle razy Ci to gadałem. A poza tym tak piszesz jak by te moje auto wszędzie z każdej strony wpierdzielała ruda... a tylko z tyłu koło nadkola są początkujące ślady rdzy widoczne tylko z bardzo bliska. Co do naklejek, to kwestia 2, 3 tygodni i już jakieś u mnie na aucie zagoszczą (OCZYWIŚCIE WKLEJĘ ZDJĘCI ) A z podsufitki nie zrezygnowałem - i tak będę musiał wyciągnąć bo koło daszku lekko się zmarszczył materiał. I teraz tak nie broń tego swojego Leoncia - widać, że to agro carbonowa folia bo rogi takie nie "obciągnięte"FaTuM pisze:Kaper pamietaj ,ze podstawą do dobrego projektu to zdrowa buda ,bo reszte naprawisz wiekszym czy mniejszym kosztem , a takie naklejeczki to dla mnie szkoda kasy i czasu
No taki napis na bank wpadnie gdzieś na moje auto ale max w rozmiarze 25cm . Na szybę przednią wpadnie jakiś napis tak jak na tym niebieskim subaru albo coś w pionie na boku szybypatrykowski pisze:a moze so good ??
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Honik pisze:Zainwestuj "parę" złotówek, przyjmą Cię w szeregi Raceism i bd miał taką wlepkę od nich
Taki na boku sticker przy szybie mi się podoba ale zależy od tego w jakim stylu auto jest zrobione
Zeby RCSM kogos przygarnal trzeba sie troche wiecej postarac niz kilka pln , a jesli chodzi wlepy pierwszoplanowych ekip STANCE to nie trzeba zasluzyc . Pozniej jazda z taka wlepa to duma dla wlasciciela auta , ze moze uczestniczyc w zyciu takiego forum , ktore przypomina jedna wielka rodzine.Kaper pisze:GERMAN no niezłe niezłe pomyślę nad którymś... Honik taką naklejkę to se samemu idzie zrobić Raceism fajna naklejka...
Nie czaje tego w ogole , te wlepy wheel whores na autach z kolkami , ktore nie maja nic wspolnego z rarytasem, stance teraz rscm na piejacych jak koza wozach drabiniastych, wlepy syndycatu na pseudogermanach to jest to samo jakbys sobie podoszywal metki najka, lacosty , dolcze czy kto tam co lubi do gaci z szafki
PS: popatrz na te foty co powklejales i zauwaz , ze lepy sa na projektach ktore zrywaja skore , dlatego sa takie fajne i pewnie dlatego wszyscy chca je miec, na ,, prawie '' takim samym aucie.,, Prawie '' jak zwykle robi tu roznice .
Dokoncz projekt a lepa sama sie znajdzie