Mandaty
Mi zawsze wchodził komornik bez jakichkolwiek upomnien i to zazwyczaj juz po pół roku i nigdy nie pomagały tłumaczenia że jestem bezrobotny ucze sie niemam żadnych dóbr materialnych itd jedyne co to mi rozkąłdali na raty zawsze miałem tak ze co miesiac miałem przyniesc do skarbowki jakas kaske tyle ile mam nie miałem wyszczegolnionej wielkosci rat a co do najwiekszego mandatu to wprawdzie nuie ja ale moj dobry kumpel dostał naraz 900zł i 19pkt karnych za wyprzedzanie na skrzyżowaniu podwójnej ciągłej i przejsciu dla pieszych jechał starą zdezelowaną astrą i chciał im zostawic auto w ramach kary bo nie było wiecej warte ale nie chcieli przyjąć:P
[ Dodano: Pon Kwi 21, 2008 2:37 pm ]
[ Dodano: Pon Kwi 21, 2008 2:37 pm ]
co do mandatów zagranica to w niemczech czy w austrii juz jest tak że trzeba płącić odrazu inaczej zatrzymują auto do czasu wpłacenia pare razy juz niestety musiałem siegac do portfela;/ a w czechach z tego co słyszałem trzeba juz odrazu tez płącic niewiem napewno bo jak czesi mnie dorwa to zawsze sie konczy "na dobre vodku" a co do fotoradarów za granica to mase znajomych juz dostało do polski i z holandii, niemiec, czech i austrii mi naszczescie sprzed dwóch lat z holandii nie przyszły bo bym chyba nie narobił na toDaniel pisze:Czyli tak jak pisze tez Ficek mam to olać ciepłym moczem ? bo 140zł drogą nie chodzi :!:daro 16v pisze:z tego co wiem toczeska policja kasuje od razu obcokrajowcow bo nie ma mozliwosci sciagania kasy od nich ani tez podstaw prawnych,osobiscie zaplacilem 100koron czyli 14 zeta za jazde pod prad na Stodolni:DDaniel pisze:JA dzis dostalem w Czechach mandat 1000CZK ( 140PLN ) beka na maxa dali jakis rachunek i ze mam wplacic w czechach w banku lub na poczcie
raz mnie zlapali mial byc mandat umowilem sie ze dzien pozniej stawiam im kebaby i oczywiscie podalem jakis kosmiczny numer:)zeby bylo smieszniej tydzien pozniej zlapali mnie ci sami i ze ich wyjebkalem:)i umowilem sie ponownie na kebaby i podalem ost cyfre inna z telefonu a oni do mnie : czekaj pan puscimy panu sygnal :)a ja do nich niech mi pan powie jaki numer podalem i walek nie dali sie nabrac:))) no i na drugi dzien juz zapierdalalem do nich z kebabami:)
pisarek pisze:raz mnie zlapali mial byc mandat umowilem sie ze dzien pozniej stawiam im kebaby i oczywiscie podalem jakis kosmiczny numer:)zeby bylo smieszniej tydzien pozniej zlapali mnie ci sami i ze ich wyjebkalem:)i umowilem sie ponownie na kebaby i podalem ost cyfre inna z telefonu a oni do mnie : czekaj pan puscimy panu sygnal :)a ja do nich niech mi pan powie jaki numer podalem i walek nie dali sie nabrac:))) no i na drugi dzien juz zapierdalalem do nich z kebabami:)
hahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahaha LEZE NA ZIELI I SIKAM W MAJTKI hahahahaha
nie no nie mogę polałem sie ze śmiechu hahha dobry jesteśpisarek pisze:raz mnie zlapali mial byc mandat umowilem sie ze dzien pozniej stawiam im kebaby i oczywiscie podalem jakis kosmiczny numer:)zeby bylo smieszniej tydzien pozniej zlapali mnie ci sami i ze ich wyjebkalem:)i umowilem sie ponownie na kebaby i podalem ost cyfre inna z telefonu a oni do mnie : czekaj pan puscimy panu sygnal :)a ja do nich niech mi pan powie jaki numer podalem i walek nie dali sie nabrac:))) no i na drugi dzien juz zapierdalalem do nich z kebabami:)
A jak :Przygoda pisze:Tomek325i pisze:No właśnie teraz to przeczytałem co napisałem i jakoś dziwnie to brzmi..........Przygoda pisze:Tomek o czym Ty do mnie rozmawiasz :
a tak po za tym ja tak nierobie Tomku
A ja jeszcze nie dostałem żadnego mandatu hahahaha ale napewno jak dostanę to się poskładam od razu patrząc na liczbę na kwitku