wiec tak

7sek kreci seria 1.8 16V , na wygode nie narzekam, szczeze starczy (wiesz do bmw nie porownuje ale nie w cel bety celuje), no G40 z seria nie ma szans do 160KM potem robi sie szum...
Zakrety: 13" na 175/50 fajnie sie zbiera opony oczywiscie Dunlop SP 2000 Sport....
zawieszenie: tyl, przod gazowe sachsy pod xr, i jamexy -40, mocne hamulce, staby i inne....
Bezpiczenstwo: male, duze, bmw, ferarri przy duzych pedach : sie tak samo skladaja widzieliscie ferrari zietka

maras!
Turbo: narazie nie ma kasy ! za rok... bo wiesz samo turbo luzik ale to nie wsyztsko kute, korbt, tloki i inne zmocnienia zeby gar wytrzymal ....
Ja poprostu kocham xr2i marka zapomniana w polsce wyswiecana w angli.... auto ktore na swoja moc kreci sie masakrycznie...
Nasze 1/4 czyli fiesta vs BMW .... kisol, 328 to wsyztsko z seria moze stawac ..
fofi - fiesta
i narescie zrobila sie milapogawetka
Dodane po 9 minutach:
ah co do Turbo:
madrzy anglicy ktorzy siedza w fiescie pomysleli tak

:
po co kupowac silnik 2.0 mondeo i dawac gruba kase za uturbienie jak mozna zrobic tak:
fiesta wypuscila silnik RST (rally sport turbo) z silnikiem 1.6 CVH, orginalnie uturbiony i zrobili tak ze mozna przeszlifowac glowice i dac tloki z celici (wchodza) i bedzie pojemnosc 2.1 oznaczyli to ZVH
a taka fofi tak lata:
http://uk.youtube.com/watch?v=qdi1wgMAD ... re=related
w polsce jest jeden taki silnik. odpalony ale jeszcze nie dopracowany
taka lekturka, napewno bmw tez ma podobny koncept
a wiecej jak by ktos chcial poczytac i troszke tam jarzy english to tu
www.fiestaturbo.com tam zobaczycie fiesty xr2i w pelnych klasach ( jak wrzedzie sa nie wypaly
jak dla mnie i na waszym forum sa nie wypylay

jak wrzedzie, powiem ze najwiekszy ie wypal to beta pana ktory mnie najbardziej obrazal

ale nie wypal nie za to ze mnie obrazal ale za to ze to porzeszenia sa okropne i wogule bleee