Smycze KLubowe
Smycze KLubowe
Siemka tu macie numer mojego konta na ktore mozecie wysylac po 10zl na smycze klubowe jak uzbieram pelna kwote wtedy smycze beda
nr. 56 1050 1605 1000 0023 1108 4442 //W nazwie wpiszemy Krzysztof Krol, a w tytule przelewu np: Smycz swoj Login//Koszt 1 szt to 10zl wrazie jakich kolwiek zmien zwroce reszte kasy
kAZDY NIECH SIE PODPISZE
lISTA
1.Ficek 20zl -2szt
nr. 56 1050 1605 1000 0023 1108 4442 //W nazwie wpiszemy Krzysztof Krol, a w tytule przelewu np: Smycz swoj Login//Koszt 1 szt to 10zl wrazie jakich kolwiek zmien zwroce reszte kasy
kAZDY NIECH SIE PODPISZE
lISTA
1.Ficek 20zl -2szt
Ostatnio zmieniony 2007-11-06, 22:05 przez Kriso, łącznie zmieniany 2 razy.
Smycze KLubowe
Krzys przeciesz ja niebede za kazdym jezdzil zeby mi kase dali na roczku nikt niedal przeciesz ja sie prosic niebede Niech wysylaja na konto !! A co do hanysa nalepki to jutro bede wiedzial bo gosciu jutro wraca z chorobowego niebylo go dlugoKrzys pisze:to bedzie klopot z przelweami bo niektorzy beda musieli leciec do banku i jakies prowizje placic. I w koncu smych wyjdzie polowe drozej.
A jak tam naklejki?? Sa w koncu?? I ile ta naklejka do hanysa??
Smycze KLubowe
Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
Re: Smycze KLubowe
kurde mowie o sobie a nie bocku. dobra koniec klotni bo robi sie niemilo.Kriso pisze:Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:kurde mowie o sobie a nie bocku. dobra koniec klotni bo robi sie niemilo.Kriso pisze:Co ty gadasz !!!!!!!! zapytaj sie bocka ze sie pytalem to 1 niemial 2 mial cale 50zl itd takze wiesz:/Krzys pisze:nie mowie ze masz gdzies jezdzic. W sumie to na roczku nawet nie pytales o kase na smycze. Ja wplace kase za 5 osob.
zeby bylo jasne byla propozycja zebrania kasy na roczku. Ale nie rubmy problemow z byle jakoms pierodoly. njalepiej by bylo jak wszyscy wplaca na konto przeceisz to tylko 10zl a oplata w banku to o ile pamitam 2,5 za przelew wiec ja nei weim co za probla nie az taka duza kwote przelac na konto. A poza tym zajmie ten przelew moze 10-20 minut wam w banku
Smycze KLubowe
Przemku smycz bedzie kosztowac 10zl a przesylka niemam pojecia zielonego 3 lub 5 zl niewiem naprawdeprzemek pisze:to co wyslecie mi ta smycz poczta? ile przelac tych pieniedzy z przesylka?
Dobra to ja Ci przeleje na konto 15zl tylko powiedz kiedy Ci je przelac i kiedy bedzie smycz:)Kriso pisze:Przemku smycz bedzie kosztowac 10zl a przesylka niemam pojecia zielonego 3 lub 5 zl niewiem naprawdeprzemek pisze:to co wyslecie mi ta smycz poczta? ile przelac tych pieniedzy z przesylka?
zrobilem przelew 40zl za 4 sztuki
Mysle ze najlepiej zrobic termin do 15stego listopada zeby robic przelewy bo bedziemy czekac wiecznosc zanim wplaca wszystkie osoby ktore chcialy. Mysle ze koszt wysylki bedzie ok 5zl w kopercie. Najlepiej jak ktos podejdzie na poczte i zapyta poprostu i bedzie wszystko jasne.
Patrzac na necie na cennik to przesylka listowa do 500g PRORYTETEM wychodzi rowne 3zl. Do tego koperta ta grubsza. Mysle ze 5 zl wyjdzie max.
Kriso jak tam naklejki nasze no i naklejka do hanysa????
Mysle ze najlepiej zrobic termin do 15stego listopada zeby robic przelewy bo bedziemy czekac wiecznosc zanim wplaca wszystkie osoby ktore chcialy. Mysle ze koszt wysylki bedzie ok 5zl w kopercie. Najlepiej jak ktos podejdzie na poczte i zapyta poprostu i bedzie wszystko jasne.
Patrzac na necie na cennik to przesylka listowa do 500g PRORYTETEM wychodzi rowne 3zl. Do tego koperta ta grubsza. Mysle ze 5 zl wyjdzie max.
Kriso jak tam naklejki nasze no i naklejka do hanysa????
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE