Chce zakupić CB zastanawiam sie nad dwoma modelami Presidenta :
- Johnny III ASC
- Harry III ASC
i myslalem o antence "Georgia " też z presidenta ale nie chce bata dłuzszego niż te 40-45cm
może ktoś używa podobnego zestawu albo ma coś innego ciekawsze do zaproponowania ?
Pomoże ktoś wybrać CB radio ?
Pomoże ktoś wybrać CB radio ?
NO SPEED NO FUN
-
- Zaawansowany forumowicz
Co moge Ci polecić z doświadczenia to presidenta jahnny II i antenke MISIOURI jeśli chcesz krótką..(pamiętaj że im dłuższa antena tym lepszy odbiór masz, ja aktualnie mam presidenta alaske i sprawuje sie świetnie na motylku zawsze moge ją sklapnąć) znajomy ma radio johnny III i jak z nim jechałem to żadnej różnicy nie widze poza ceną.. Jednak niech wypowiedzą sie jeszcze inni albo poproś o rade w sklepie z CB mi doradzał zakupu koleś z Rybnika prowadzi sprzedaż obok plazy, zaraz przy parkingu z biedronki o ile dobrze pamiętam
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
PRIMO, zastanów się też nad takim zestawem jak Radio Yosan TURBO + antena Pirat (neodymowy magnes bodajże 63 cm ) Bardzo dobry zestaw CB na dodatek powiem Ci że go miałem a teraz śmiga z nim mój kumpel
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa