Ferrari California
Ferrari California
W czwartek w M-Auto widzialem kolejne cudo
tylko tyle udalo mi sie cyknac, ale podejrzałem wiecej:
a wyglada to tak
http://www.ferraricalifornia.com/webapp/
milej zabawy z konfigurowaniem
tylko tyle udalo mi sie cyknac, ale podejrzałem wiecej:
a wyglada to tak
http://www.ferraricalifornia.com/webapp/
milej zabawy z konfigurowaniem
Piekne auto czytalem w Top Gear materiał , mozna sie zakochać
a swoją drogą to dobra propozycja zeby zrobic temat
" gdzie i jakie auta widzieliscie " wiem ze nie kazdy wozi ze sobą aparat itd. ale chociaz by z telefonu czy cos , robic zdjecia ciekawym autkom na drodze czy zaparkowane i w jakich miastach , co wy na to ?
a swoją drogą to dobra propozycja zeby zrobic temat
" gdzie i jakie auta widzieliscie " wiem ze nie kazdy wozi ze sobą aparat itd. ale chociaz by z telefonu czy cos , robic zdjecia ciekawym autkom na drodze czy zaparkowane i w jakich miastach , co wy na to ?
Ostatnio zmieniony 2009-05-02, 11:49 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Ferrari California
łosz ale fajne Jak nie bedzie mnie na SB to znaczy dorka bawi się z ferrari czarne to je to
ja wam powiem tak...ostatnio jak jeździłem na rybnik to między wodzisławiam a rybnikiem pary razy też już minełem ferrari ale niepowiem wam jakie to było dokładnie ferrari...wydawało mi się że to f430...czy jak się ten model zwie,ale ręki uciąć bym se niedał wiem też tyle że napewno nie jeździło na polskich blachach...najprawdopodobniej ktoś se sprowadził:) szcześciasz jednym słowem:D:D:):)
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
Kolego białe F430 Spider na tablicach z Dortmundu jak dobrze pamiętamSebA86 pisze:ja wam powiem tak...ostatnio jak jeździłem na rybnik to między wodzisławiam a rybnikiem pary razy też już minełem ferrari ale niepowiem wam jakie to było dokładnie ferrari...wydawało mi się że to f430...czy jak się ten model zwie,ale ręki uciąć bym se niedał wiem też tyle że napewno nie jeździło na polskich blachach...najprawdopodobniej ktoś se sprowadził:) szcześciasz jednym słowem:D:D:):)
"tomek"to widocznie jeździ coś jeszcze po tych naszych drogach!bo ja białego nie widziałem tylko te czerwone o którym pisałem...więc może jeszcze będe miał okazje zobaczyć te białe albo i oba na raz,najlepiej jakby gdzieś stały na jakimś parkingu czy coś to chociaż bym se pooglądał!a "locha" Gallargo o którym mówisz też widziałem w tamtym roku jak stałem na bramkach na autostradzie A4 katowice-kraków!BAJERA!!!bo podjechało bramke okok mnie...mmmm takie autko,nie wspomne już że drugie gallardo tym razem żołte właśnie na tej trasie koło mnie śmigneło!byłem w pełnym szoku bo zapierdzielał i to zdrowo...marzenia dobrze że za nie nie trzeba płacić;);P
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING