Skoro zamierzesz działać ostrzej z detalingiem na wiosne to zastosuj chociaż wosk (bez glinki)-zawsze to jakaś ochrona -szczególnie na sezon jesienno zimowy
Ładnie się prezentuje-przodek jest naprawde git
Adik-haha widze ze znasz tamte tereny
Nie, ja sie nie scigam,pojechalismy tam bo jest akurat dosc fajna prosta na ktorej spokojnie mozna rozwinac te 170km/h
Rafćl pisze:Adik-haha widze ze znasz tamte tereny
Nie, ja sie nie scigam,pojechalismy tam bo jest akurat dosc fajna prosta na ktorej spokojnie mozna rozwinac te 170km/h
znam znam nooo od skrzyżowania do samego winkla jest dośc fajny kawałek nie ras tam tyle leciałem co ty piszesz:) hehehe czasem jade tamtendy z chorzowa do babci do piekar wiec coś na temat tej drogi wiem
Co do tylu to jakos czytalem rozne opinie o mikoda i padlo na ori Bosche
Chociaz nawet i o ATE roznie pisali ale kumpel je ma i mocno chwali wiec chce sie przekonac na wlasnej skorze
Pisali nie pisali, większość ludzi powtarza opinie innych nie mając z produktem doczynienia.
Więc ATE jak najbardziej
Mikode pokrzywiłem od zwykłej eksploatacji... są wyjątkowo czułe bo z kupolitu. Ate jak najbardziej ale przez te rowki będą Ci bardziej pylić klocki na felgi a poczujesz różnicę tylko przy mocniejszym upalaniu hamulca
Boscha nie miałem nigdy w żadnym aucie więc Ci nie powiem