[e36 coupe] 328i by Kaper
Smirnof, Ja byłem tak znerwowany bo wlekłem się za jakimś ślimakiem, że nie zwracałem na nic uwagi... Nie rzucił mi się w oczy ten twój "włoski makaroniarz"
Tak przy okazji dystanse już wystrugane. Wpakował bym je już na tył ale szpilki mam za krótkie - MA KTOŚ NA SELL POD DYSTANS 20mm ?
Kołnierz centrujący taki malutki bo jeśli bym chciał większy to zaś dystans by był cieńszy ale to tam mało ważne (więcej się napoce przy zakładaniu koła)
Tak przy okazji dystanse już wystrugane. Wpakował bym je już na tył ale szpilki mam za krótkie - MA KTOŚ NA SELL POD DYSTANS 20mm ?
Kołnierz centrujący taki malutki bo jeśli bym chciał większy to zaś dystans by był cieńszy ale to tam mało ważne (więcej się napoce przy zakładaniu koła)
makaroneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee italianoooooooooooooooo
a kołnierz masz taki jakby go tam w ogóle nie było
kaper sruby do kół ori numery
Nr oryginału: 36131095390, 36131122158, 36131126014, 36136781150
a tak special for you parametry srub
Parametry śrub:
Średnica gwintu: 12 mm
Skok gwintu: 1,25 mm
Długość gwintu: 28 mm
Płaszczyzna przylegania: stożek
Klucz: 17
Wytrzymałość: 10,9
Powierzchnia: ocynkowana
Kształt łba śruby: zewnętrzny sześciokątny
dajesz 10mm dystans doliczasz + 10mm do dł. gwintu , dajesz 20 doliczasz 20 itd
a kołnierz masz taki jakby go tam w ogóle nie było
kaper sruby do kół ori numery
Nr oryginału: 36131095390, 36131122158, 36131126014, 36136781150
a tak special for you parametry srub
Parametry śrub:
Średnica gwintu: 12 mm
Skok gwintu: 1,25 mm
Długość gwintu: 28 mm
Płaszczyzna przylegania: stożek
Klucz: 17
Wytrzymałość: 10,9
Powierzchnia: ocynkowana
Kształt łba śruby: zewnętrzny sześciokątny
dajesz 10mm dystans doliczasz + 10mm do dł. gwintu , dajesz 20 doliczasz 20 itd
FaTuM, dzięki - 10 śrub już dziś kupiłem Przy wkładaniu dystansu od raz rzuciło się w oko rozjechane tylne koło (i bieżnika przez te parę dni też mi zeżarło ) więc poleciałem do Dia Car i nasz znajomy Beny ustawił zbieżność z przodu a z tyłu trochę poprawił i mnie zagiął słowami " musisz kupić na tył tuleje najlepiej poliurytanowe bo inaczej Ci się będzie co jakiś czas z tyłu auto rozkraczać" (jakoś tak ) tani one nie są więc już zbieram do skarbonki hajs na tulejki
Fatum też takie ma więc nie mogem być gorszy
Beny powiedział " 328 naklejone" hahahah... ale potem mu powiedziałem, że to fabryka i z biegiem czasu powiedział "aaa to tyś je Kaper" - panie Tomku tak to ja jestem
A tak wygląda u mnie koło z dystansem 20mm
A tak wygląda "tymczasowa" 15mm (bo jedną 20mm tokarz mi musi trochu poprawić)
Ponad to w tym tyg zabieram się za zmienianie szkieł w halo na białe
Fatum też takie ma więc nie mogem być gorszy
Beny powiedział " 328 naklejone" hahahah... ale potem mu powiedziałem, że to fabryka i z biegiem czasu powiedział "aaa to tyś je Kaper" - panie Tomku tak to ja jestem
A tak wygląda u mnie koło z dystansem 20mm
A tak wygląda "tymczasowa" 15mm (bo jedną 20mm tokarz mi musi trochu poprawić)
Ponad to w tym tyg zabieram się za zmienianie szkieł w halo na białe
Widze ,ze diacarowi zrobiłem reklame w 100%
polecam Tomka "Beny" ,bo ten starszy pan troszke mnie nic , a nic nie rozumiał chodz nie twierdze ,ze sie nie zna ,ale zbieżności nie umiał mi ustawić . Tomek wciąga wszystko nosem tak wiec ustalać z nim wszystko
kaper widze ,ze na sobote sie jeszcze załapałeś ? kontrole gaśnicy Ci nie zrobili , stała ta straż jeszcze obok ?
no teraz wszystko jest ok chodz tak jak sadziłem 20mm na tyle to dalej mało przy tym wielkim ET i 8j naciagu niema zadnego wiec ja bym poszedl w opone 225/35 ,ale wiem ze to Tobie wystarcza
zmieniaj te halo i mozna juz cos fotografować
ciekawe czym moze byc te spowodowane rozkraczanie się lewej tylnej strony ? ,bo naprawde miałeś to tak jakbys tyłem kierował na kierownicy hehe
jest gwint dobrze założony z lewej strony ? nie poregulowało sie nic , a ten łącznik sta. dobrze skręcony z przodu ?
polecam Tomka "Beny" ,bo ten starszy pan troszke mnie nic , a nic nie rozumiał chodz nie twierdze ,ze sie nie zna ,ale zbieżności nie umiał mi ustawić . Tomek wciąga wszystko nosem tak wiec ustalać z nim wszystko
kaper widze ,ze na sobote sie jeszcze załapałeś ? kontrole gaśnicy Ci nie zrobili , stała ta straż jeszcze obok ?
no teraz wszystko jest ok chodz tak jak sadziłem 20mm na tyle to dalej mało przy tym wielkim ET i 8j naciagu niema zadnego wiec ja bym poszedl w opone 225/35 ,ale wiem ze to Tobie wystarcza
zmieniaj te halo i mozna juz cos fotografować
ciekawe czym moze byc te spowodowane rozkraczanie się lewej tylnej strony ? ,bo naprawde miałeś to tak jakbys tyłem kierował na kierownicy hehe
jest gwint dobrze założony z lewej strony ? nie poregulowało sie nic , a ten łącznik sta. dobrze skręcony z przodu ?
No stała jeszcze tam ta straż... Zbiorowy przegląd wozów strażackich ?FaTuM pisze:kaper widze ,ze na sobote sie jeszcze załapałeś ? kontrole gaśnicy Ci nie zrobili , stała ta straż jeszcze obok ?
Sram opony ... To jest tzw felga docelowa. Następna będzie chyba coś z BBS RC (zobaczymy) . A Halo jedno wyciągłem a drugiego nie dałem dziś rady. Potem mogemy kaś jechać co pofotografować