Kobiece bmw e46 2.0d

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
firu1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: firu1 »

kazdy sedan ma potencjal,ciekaw jestem jak to miss pomodzi :mrgreen:
niestety fela mi tu nie siedzi,nie kazdy rant to kozak :roll: ,jezeli cenisz komfort to wrzuc sprezynki obnizajace i bedziesz zadowolona,moze wtedy fela sie ulozy z caloscia .... nie daj sie kusic na gwinty :twisted:
gratuluje podejscia po zakupie,auto odzyje i bedzie sluzyc ....
co do listw w srodku to zastanow sie nad obklejaniem, na poczatek ringi na zegarach by dodaly blasku,nerki w czern i juz gra z shadow linem,do tego nawet kierunki nie beda sie gryzly :-D

a jezeli juz chcesz isc po calosci to stolki sportzice,kiera :m: pakietowa i :br: do gory :wink: powodzenia
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
monia855
Małopiszący

Post autor: monia855 »

Felgi mi się podobają, charakteru nabiorą jak Bunia siądzie w dół :mrgreen: Przemawia za mną gwint, gdyż na zimę zawsze można autko podnieść i spokojnie jeździć w koleinach śniegowych, a na lato opuścić :wink: Gdyż jestem typową kobitką i boje się w zime coś urwać :mrgreen: Felgi na wiosen pójdą do malowania, bo troszkę przytarłam ehhh :neutral: W autko narazie bardzo dobrze się spisuje, myśle że rzeczy które zrobiłam to są normalki które trzeba wliczyc przy zakupie auta używanego (ideała to w salonie się kupuje i tak czasami nie zawsze heee bo już mogł spaść z lawety haa) :mrgreen: Listweki napewna będą w Carbonik obklejone, tylko męża musze przycisnąc żeby mi obkleił :br: bo juz dawno miał to zrobić :br:
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

monia855 pisze: gdyż na zimę zawsze można autko podnieść i spokojnie jeździć w koleinach śniegowych,
Najbardziej mylne pojęcie o zawieszeniu gwintowanym ;)
O ile podniesiesz???
o 6cm???
Wtedy auto i tak będzie o jakieś 8cm niżej niż na seryjnym zawieszeniu :P
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

Marcin pisze: Najbardziej mylne pojęcie o zawieszeniu gwintowanym ;)
O ile podniesiesz???
o 6cm???
Wtedy auto i tak będzie o jakieś 8cm niżej niż na seryjnym zawieszeniu :P
oj mógłbym się pokłócić to chyba naprawdę zależne od gwintu, w a4 b5 miałem MTS-a Gwint i przy najwyższym skręcaniu auto było o 2cm wyżej niż seria, natomiast na najniższym około 2cm wachacze od ziemi. Wiadomo że gwint daje tą możliwość , ale czy to warte zachodu? :wink:
monia855
Małopiszący

Jak dla mnie gwint ma sporo zalet, zawsze można dopasować wysokość do własnego gustu, a na sprężynkach już tego nie ma :)
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Zychu. pisze:, w a4 b5 miałem MTS-a Gwint i przy najwyższym skręcaniu auto było o 2cm wyżej niż seria, natomiast na najniższym około 2cm wachacze od ziemi.
i gwintu pewnie miałeś 30cm :DDD

monia855 pisze: zawsze można dopasować wysokość do własnego gustu,
nie wysokość, a raczej "niskość" :DDD
Zgodzę się z tym,
ale nie da się podkręcić gwinta tak żeby nie trzeć po koleinach w zimie :lol:
Gwint już sam w sobie jest niski...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
monia855
Małopiszący

No na wiosnę się rozejżę za jakim gwintem, bo na zimę nie ma sensu kupować :) :br:
Niewiem na jaki kolor środki felg pomalować :zdziwko: :mrgreen: Bo do koloru auta mało co pasuje :shock:
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

monia855, Niewiem na jaki kolor środki felg pomalować :zdziwko: :mrgreen: Bo do koloru auta mało co pasuje :shock: ladniej bedzie zostawic jak jest rzadko kiedy kolor rotora zmienia felgi na +, fajna naklejka :P, co do gwintu to nie jest tak do konca jak przedmowcy pisza to nie wyglada to tak ze jest zima podkrecam se do gory i jezdze, zmienia sie geometria i trzeba jechac na zbieznosc , kazdy ustawia do swoich potrzeb i robi sie zbieznosc na zloty na niewielkie odleglosci mozna sobie spuscic nizej nie bedzie to robic duzej szkody dla lozysk i opon, powodzenia w modach
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Long
Małopiszący

Post autor: Long »

fajna bunia natomiast tego helmuta to ja znam i wiem gdzie był strojony mieszkam w czechowicach to go widziałem jak kolega kropa go ustawiał :D ten Helmucik to ładny zawodnik a wracajac do buni to ładne cacko i mody jak narazie nie psujące lini samochodu oby tak dalej ze smakiem ale drapieżnie :D powodzenia :)
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Jak tam bunia smiga po wywaleniu kata ?? Downpipe z RM pasowal P&P . Jak odczucia dzwiekowe?
Obrazek
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

M E R O pisze:Jak tam bunia smiga po wywaleniu kata ?? Downpipe z RM pasowal P&P . Jak odczucia dzwiekowe?
No mnie też to ciekawi, bo nie sam zastanawiam się nad jakimis modami wydechu na przyszły sezon
Obrazek
monia855
Małopiszący

Autko po wycięciu katalizatora bardzo fajnie chodzi, lepiej się zbiera z dolu i nie mam z nim żadnych problemów, jeśli chodzi o dzwiek praktycznie troszeczkę lepiej słychać jak turbina sie wkręca, a tak po za tym jest cichutko :) Stwierdzam że jestem bardzo zadowolona ze swojego bmw :br: bo tylko na zmiane oleju i filtrów witamy warsztat, niestety teraz na zimówkach stoi i troszke straciła ze swojego uroku :razz: Narazie nic jeszcze nie kombinowałam dlatego temat modów ucichł, a czekam na wiosne bo mam pare fajnych pomysłów :) :bmw:
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
mrcin86

Post autor: mrcin86 »

monia855 pisze:Autko po wycięciu katalizatora bardzo fajnie chodzi, lepiej się zbiera z dolu i nie mam z nim żadnych problemów, jeśli chodzi o dzwiek praktycznie troszeczkę lepiej słychać jak turbina sie wkręca, a tak po za tym jest cichutko :) Stwierdzam że jestem bardzo zadowolona ze swojego bmw :br: bo tylko na zmiane oleju i filtrów witamy warsztat, niestety teraz na zimówkach stoi i troszke straciła ze swojego uroku :razz: Narazie nic jeszcze nie kombinowałam dlatego temat modów ucichł, a czekam na wiosne bo mam pare fajnych pomysłów :) :bmw:
Na wiosne gwint? Felgi 10 jonów? Bandycki ryjek czy różowy? :D
monia855
Małopiszący

Mero, pytałam Seby i DP z RM Motors pasował bez najmniejszych przeróbek, wszystko idealnie pasowało.

Na wiosnę pomyślę nad gwintem i koniecznie odnowieniem letnich kółek :)
coś tam pewnie jeszcze się pozmienia, :br:
ale narazie w toku jest projekt Helmuta więc do wiosny trzeba poczekać :mrgreen:
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Dzieki za info;) . W takim razie trzymam kciuki i byle do wiosny
Obrazek
Zablokowany