Kobiece bmw e46 2.0d
-
- Zaawansowany forumowicz
kazdy sedan ma potencjal,ciekaw jestem jak to miss pomodzi
niestety fela mi tu nie siedzi,nie kazdy rant to kozak ,jezeli cenisz komfort to wrzuc sprezynki obnizajace i bedziesz zadowolona,moze wtedy fela sie ulozy z caloscia .... nie daj sie kusic na gwinty
gratuluje podejscia po zakupie,auto odzyje i bedzie sluzyc ....
co do listw w srodku to zastanow sie nad obklejaniem, na poczatek ringi na zegarach by dodaly blasku,nerki w czern i juz gra z shadow linem,do tego nawet kierunki nie beda sie gryzly
a jezeli juz chcesz isc po calosci to stolki sportzice,kiera pakietowa i do gory powodzenia
niestety fela mi tu nie siedzi,nie kazdy rant to kozak ,jezeli cenisz komfort to wrzuc sprezynki obnizajace i bedziesz zadowolona,moze wtedy fela sie ulozy z caloscia .... nie daj sie kusic na gwinty
gratuluje podejscia po zakupie,auto odzyje i bedzie sluzyc ....
co do listw w srodku to zastanow sie nad obklejaniem, na poczatek ringi na zegarach by dodaly blasku,nerki w czern i juz gra z shadow linem,do tego nawet kierunki nie beda sie gryzly
a jezeli juz chcesz isc po calosci to stolki sportzice,kiera pakietowa i do gory powodzenia
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Felgi mi się podobają, charakteru nabiorą jak Bunia siądzie w dół Przemawia za mną gwint, gdyż na zimę zawsze można autko podnieść i spokojnie jeździć w koleinach śniegowych, a na lato opuścić Gdyż jestem typową kobitką i boje się w zime coś urwać Felgi na wiosen pójdą do malowania, bo troszkę przytarłam ehhh W autko narazie bardzo dobrze się spisuje, myśle że rzeczy które zrobiłam to są normalki które trzeba wliczyc przy zakupie auta używanego (ideała to w salonie się kupuje i tak czasami nie zawsze heee bo już mogł spaść z lawety haa) Listweki napewna będą w Carbonik obklejone, tylko męża musze przycisnąc żeby mi obkleił bo juz dawno miał to zrobić
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
Najbardziej mylne pojęcie o zawieszeniu gwintowanymmonia855 pisze: gdyż na zimę zawsze można autko podnieść i spokojnie jeździć w koleinach śniegowych,
O ile podniesiesz???
o 6cm???
Wtedy auto i tak będzie o jakieś 8cm niżej niż na seryjnym zawieszeniu
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Zaawansowany forumowicz
oj mógłbym się pokłócić to chyba naprawdę zależne od gwintu, w a4 b5 miałem MTS-a Gwint i przy najwyższym skręcaniu auto było o 2cm wyżej niż seria, natomiast na najniższym około 2cm wachacze od ziemi. Wiadomo że gwint daje tą możliwość , ale czy to warte zachodu?Marcin pisze: Najbardziej mylne pojęcie o zawieszeniu gwintowanym
O ile podniesiesz???
o 6cm???
Wtedy auto i tak będzie o jakieś 8cm niżej niż na seryjnym zawieszeniu
Jak dla mnie gwint ma sporo zalet, zawsze można dopasować wysokość do własnego gustu, a na sprężynkach już tego nie ma
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
i gwintu pewnie miałeś 30cmZychu. pisze:, w a4 b5 miałem MTS-a Gwint i przy najwyższym skręcaniu auto było o 2cm wyżej niż seria, natomiast na najniższym około 2cm wachacze od ziemi.
nie wysokość, a raczej "niskość"monia855 pisze: zawsze można dopasować wysokość do własnego gustu,
Zgodzę się z tym,
ale nie da się podkręcić gwinta tak żeby nie trzeć po koleinach w zimie
Gwint już sam w sobie jest niski...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No na wiosnę się rozejżę za jakim gwintem, bo na zimę nie ma sensu kupować
Niewiem na jaki kolor środki felg pomalować Bo do koloru auta mało co pasuje
Niewiem na jaki kolor środki felg pomalować Bo do koloru auta mało co pasuje
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
monia855, Niewiem na jaki kolor środki felg pomalować Bo do koloru auta mało co pasuje ladniej bedzie zostawic jak jest rzadko kiedy kolor rotora zmienia felgi na +, fajna naklejka , co do gwintu to nie jest tak do konca jak przedmowcy pisza to nie wyglada to tak ze jest zima podkrecam se do gory i jezdze, zmienia sie geometria i trzeba jechac na zbieznosc , kazdy ustawia do swoich potrzeb i robi sie zbieznosc na zloty na niewielkie odleglosci mozna sobie spuscic nizej nie bedzie to robic duzej szkody dla lozysk i opon, powodzenia w modach
bo kazdy facet z widlami to posejdon
fajna bunia natomiast tego helmuta to ja znam i wiem gdzie był strojony mieszkam w czechowicach to go widziałem jak kolega kropa go ustawiał ten Helmucik to ładny zawodnik a wracajac do buni to ładne cacko i mody jak narazie nie psujące lini samochodu oby tak dalej ze smakiem ale drapieżnie powodzenia
Autko po wycięciu katalizatora bardzo fajnie chodzi, lepiej się zbiera z dolu i nie mam z nim żadnych problemów, jeśli chodzi o dzwiek praktycznie troszeczkę lepiej słychać jak turbina sie wkręca, a tak po za tym jest cichutko Stwierdzam że jestem bardzo zadowolona ze swojego bmw bo tylko na zmiane oleju i filtrów witamy warsztat, niestety teraz na zimówkach stoi i troszke straciła ze swojego uroku Narazie nic jeszcze nie kombinowałam dlatego temat modów ucichł, a czekam na wiosne bo mam pare fajnych pomysłów
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
Na wiosne gwint? Felgi 10 jonów? Bandycki ryjek czy różowy?monia855 pisze:Autko po wycięciu katalizatora bardzo fajnie chodzi, lepiej się zbiera z dolu i nie mam z nim żadnych problemów, jeśli chodzi o dzwiek praktycznie troszeczkę lepiej słychać jak turbina sie wkręca, a tak po za tym jest cichutko Stwierdzam że jestem bardzo zadowolona ze swojego bmw bo tylko na zmiane oleju i filtrów witamy warsztat, niestety teraz na zimówkach stoi i troszke straciła ze swojego uroku Narazie nic jeszcze nie kombinowałam dlatego temat modów ucichł, a czekam na wiosne bo mam pare fajnych pomysłów
Mero, pytałam Seby i DP z RM Motors pasował bez najmniejszych przeróbek, wszystko idealnie pasowało.
Na wiosnę pomyślę nad gwintem i koniecznie odnowieniem letnich kółek
coś tam pewnie jeszcze się pozmienia,
ale narazie w toku jest projekt Helmuta więc do wiosny trzeba poczekać
Na wiosnę pomyślę nad gwintem i koniecznie odnowieniem letnich kółek
coś tam pewnie jeszcze się pozmienia,
ale narazie w toku jest projekt Helmuta więc do wiosny trzeba poczekać
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375