Co do redów macie racje dziś folia poszła Out zostaje ori tak jak było co do zrobienia w całości pomarańczek przemyślę sprawę ale trudno o folie w takim odcieniu przerabiałem ich kilka i żadna mi nie pasuje
Dzięki chłopaki za miłe słowo sporo jeszcze mam dłubaniny ale powoli sie zrobi
No piękne się robi A myślałeś żeby załatwić biały albo szary mazak i to sharpie pociągnąć na dokładkę przednią? Mogło by być mega
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Kaper niestety dystanse raczej nie sporo śmigam tym autkiem od 1500- 2500 km miesięcznie a nie zamierzam robić betonu i często zaglądać do dentysty po plomby dlatego też dobrałem profil i szerokość opony tak żeby było komfortowo i w miarę dobrze wyglądało whucrew, nie chciałbym przesadzić z tym rysowaniem pomimo swoich dziwnych pomysłów są granice i smak których nie chcę przekraczać ale dzięka przemyślę
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 07:37 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ManiekCSL pisze:
ta i profil 30 oraz spasowanie z nadkolem na 1mm ;P
Miałem jednego takiego na mojej ulicy ( ulica o powierzchni żwirowej ) pozniej jedziesz za takim baranem i czytasz płytkie naklejki " nie trąb bo jade na glebie " a pozniej widzisz z dnia na dzien auto coraz wyzej bo do głąba dochodzi ze to nie spasowanie na nasze drogi, a przynajmniej nie do jezdzenia na codzien.
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 07:36 przez bytomski1984, łącznie zmieniany 1 raz.