po pierwsze to dalem sie Arielowi przejechac moim cabrio a on mi powiedzial ze mnie przewiezie 335i Cham nieskrobany hehe
A wrazenia z jazdy takie ze trakcji nie ma prawie wcale a jak przy sklepie mieli swieze ogorki to spalilismy lacza na 5 biegu w miejscu i juz nie bylo swiezych ogorkow hehe.
Oczywiscie ruch na skrzyzowania sie zwolnil torche bo jakas mgla wydobywala sie z opon i nic nie bylo widac
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
nic nie powiem ale ponad godzine temu w turzy ostro ktoś brusił auto jechało i darło się wściekle ciekawe czy to wy (słyszałem je u brata) jak pali na 5 biegu to jaki dyfer 4.10 czy 4.27 ?
Krzys pisze:po pierwsze to dalem sie Arielowi przejechac moim cabrio a on mi powiedzial ze mnie przewiezie 335i Cham nieskrobany hehe
oj taam nie narzekaj pyndzlu
Krzys pisze:A wrazenia z jazdy takie ze trakcji nie ma prawie wcale a jak przy sklepie mieli swieze ogorki to spalilismy lacza na 5 biegu w miejscu i juz nie bylo swiezych ogorkow hehe.
Oczywiscie ruch na skrzyzowania sie zwolnil torche bo jakas mgla wydobywala sie z opon i nic nie bylo widac
bylo siwo, oj bylo
Aurel pisze:nic nie powiem ale ponad godzine temu w turzy ostro ktoś brusił auto jechało i darło się wściekle ciekawe czy to wy (słyszałem je u brata)
to wlasnie my
Aurel pisze: jak pali na 5 biegu to jaki dyfer 4.10 czy 4.27 ?
jutro ci ciepna jak wyrobie filtr oleju zebyscie se ogarli olej a w poniedziałek dostaniesz heble
ps. w poniedzialek cie nie ominie jazda testowa z moja osoba na prawym zicu
roberto88 pisze:jutro ci ciepna jak wyrobie filtr oleju zebyscie se ogarli olej a w poniedziałek dostaniesz heble
ps. w poniedzialek cie nie ominie jazda testowa z moja osoba na prawym zicu
lepiej nie siadaj bo cie baba z chaty wywali jak Ci sie zachce zamiast 5tki takie własnie cacko xD
Informuje Was z żalem, smutkiem, przepelniony samotnoscia, stwierdzam fakt iz bede musial przez 2 tygodnie pic niedobra wodke by zapomniec o mojej milosci. 335i sprzedana