[E46] 330D++ turas by zinger
Auto niecały rok po wizycie u blacharza/lakiernika i znowu musi tam wrócić...jakiemuś delikwentowi nie spodobał się chyba znaczek BMW i i musiał czymś w nią przywalić. Ręce opadają...nie wygląda to wcale na dobicie samochodem, tylko jak perfidne uderzenie pałką albo czymś w tym rodzaju. Ale jak już tam pojedzie to zrobię z tego taki pożytek, że przy okazji może zrobią parę rzeczy za które się miałem zabrać, a nie miałem czasu .
Ostatnio zmieniony 2016-02-01, 16:03 przez zinger, łącznie zmieniany 2 razy.
Robilismy pare projktow z tymi wydechami. Osobiscie tez go posiadam w swojej. Powiem tak jak masz katalizatory jest ok fajny pomruk, na autostradzie przy 160-180km/h jest ok. Silnik pracuje na tym wydechu jak benzyna V6. Jak nie masz katow (przynajmniej te ostatnie musza byc), dla mnie osobiscie za glosno.zinger pisze:Zastanawiam się nad kupnem tłumika końcowego RM Motors RM3 i tutaj pytanie, ma ktoś jakieś doświadczenie z ich produktami ? Polecacie/odradzacie ? A może ktoś go już montował do 330d ?
Tak to wygląda:
Wydech z adaptacja Gorilla, dospawania haków itd. 450zł z rachunkiem
Dawno nic się nie działo, a beemka po wirusie u marzoka, o dziwo seria była bardzo dobra, wypluło 186KM i 402Nm, lekki program, wyszło 207KM i 480Nm, wrzucę wykresy jak będę miał. W przyszłym tygodniu jeszcze odwiedziny u marzoka na wycięcie kata i montaż wydechu RM motors RM3. Poza tym ostatnio wymiana przekładni kierowniczej, blacharka dalej nie zrobiona, nie ma czasu, ale obiecałem sobie teraz przed wakacjami porobić te drobne rzeczy
Bez większych zmian, styling 32 na letni setup już siedzą od jakiegoś czasu, foto po delikatnym pucowaniu:
Bez większych zmian, styling 32 na letni setup już siedzą od jakiegoś czasu, foto po delikatnym pucowaniu:
Efekty mojego niezdarnego wyjeżdżania spod domu...
No ale cóż, i tak na przyszły sezon będę je oddawał do renowacji.
Z rzeczy na plus dzisiejszego dnia, to wyczyściłem ksenona, i poprawiłem ringi bo się poodczepiały, poprzestawiały i generalnie ni kupy i dupy się to nie trzymało
W środę już beemka umówiona u marzoka na wycinkę kata i montaż końcówki od RM Motors
No ale cóż, i tak na przyszły sezon będę je oddawał do renowacji.
Z rzeczy na plus dzisiejszego dnia, to wyczyściłem ksenona, i poprawiłem ringi bo się poodczepiały, poprzestawiały i generalnie ni kupy i dupy się to nie trzymało
W środę już beemka umówiona u marzoka na wycinkę kata i montaż końcówki od RM Motors
Ostatnio zmieniony 2016-07-28, 11:03 przez zinger, łącznie zmieniany 1 raz.