ze znaczkami byloby o wiele lepiej

Dzieki, poki co do zadbanego mu jeszcze brakujek64 pisze:hmm naprawde ladny egzemp. zadbany.
Dane z ksiazeczki dolaczonej do mojej niunik64 pisze:... ile ma seria do 100 ? 6 sek? a ile na 400 .
k64 pisze:fele srebne , zlote sa nie ladne z vtpiekna bestia
ciekawe ile dlugosci bys mnie pyknal na 400 bo pozniej to napewno poleciszVenom pisze:Dzieki, poki co do zadbanego mu jeszcze brakujek64 pisze:hmm naprawde ladny egzemp. zadbany.ale staram sie
Dane z ksiazeczki dolaczonej do mojej niunik64 pisze:... ile ma seria do 100 ? 6 sek? a ile na 400 .
0-50km/h = 2,4s
0-80km/h= 4,4s
0-100km/h = 5,9s
0-120km/h = 8,1s
80-120km/h = 6,9s (na 4 biegu)
0-1000m = 25,2s
czasu na 400m nie znam. Jedynie co moge Ci powiedziec to czas Mki z silnikiem S38B36 = 14,5s... (zrodlo http://www.youtube.com/watch?v=TVpX7siOaxU ). Czyli moja bedzie miala moze jakies niskie 14s.
k64 pisze:fele srebne , zlote sa nie ladne z vtpiekna bestia
)
Na tyle jest najnizszy profil z dostepnych a przod mozna w sumie zwiekszyc. Dobor profilu byl kierowany jak najmniejsza roznica w stosunku do seryjnego ogumienia. Moze jak bede kupowal nowe gumy to cos zmienieKrzys pisze:bryczka zajedwabistaTylko nie podoba mi sie ta rozniac profilu na oponach. Z przodu jest za nisko wzgledem tylu albo z tylu jest za wysoko wzgledem przodu
Wiem ze to ma jechac a nie wygladac ale tylko moje zdanie