M E R O pisze:Skoro ma szyber to ja bym zaryzykowal z oklejeniem dachu na czarno , ale nie wiem czy nie wyjdzie z tego pozniej przerost tresci nad forma?
Mam przeczucie, że tutaj czarny dach nie będzie zbytnio pasował... chociaż podobają mi się takie projekty (z innym kolorem dachu) np ten:
Tutaj wygląda to mega ale też czarny rotor i szyby oraz plastiki... Moloch by musiał skompletować czarne listwy, shadow, klamki ... wtedy może
Panowie czytacie mi w myślach, czarne znaczki to obowiązek który planuję po wypłacie, tak samo z listwami ale to nie wiem czy w tym miesiącu, dodatkowo dach też jest w planach tylko tak jak pisze MERO mam delikatne obawy co do tego, ale wszystkie wasze propozycje już chodziły mi po głowie
jakbys zostawial te felgi i wszystko idzie w czerń i czerwień to by pasowało felgi walnąć na czarno wrzuc zdjecie z profilu to chlopaki ze "sportu" zrobia VT dla porównania:)
zaraz po kupnie w planach było wpakowanie do niego s32 ale zobaczyłem że MERO akurat wpadł na ten sam pomysł i szukam teraz czegoś innego żeby nie robić kopii , na celowniku są rondell 0058 ale narazie krucho z kasą, wtedy rotor wpada w czerń a rant polerka i było by ok
Moloch pisze:zaraz po kupnie w planach było wpakowanie do niego s32 ale zobaczyłem że MERO akurat wpadł na ten sam pomysł i szukam teraz czegoś innego żeby nie robić kopii , na celowniku są rondell 0058 ale narazie krucho z kasą, wtedy rotor wpada w czerń a rant polerka i było by ok
Kurde mialem to kolo i chyba bym go drugi raz nie zalozyl, duuzo wystaje , trzeba sporo rwac blotniki i duze katy robic 2-3st . Do tego opone ciezko znalezc bo na przod 205/40 a na tyl 245/35 albo 235/35 masakra.
No chyba , ze trafi sie kpl ponizej 1,4k to bralbym w ciemno
musowo tył musi być szerszy po wypłacie będe myślał ten biały też ciekawa propozycja nie zaprzeczę ale dajecie mi tyle pomysłów na minutę że już nie wiem co wybrać i od czego zacząć
Moloch pisze:musowo tył musi być szerszy po wypłacie będe myślał ten biały też ciekawa propozycja nie zaprzeczę ale dajecie mi tyle pomysłów na minutę że już nie wiem co wybrać i od czego zacząć
Kurde wszystko fajnie , ale myslal ktos nad tylem?? Bo strasznie biednie to wyglada w seri a ja nie mam wogole pomyslu jak to ogarnac
Dawno się tu nic nie działo więc mały update
Wpadł nowy felunek Rondell 0058 8j 17' Felgi naturalnie są tymczasowe, ale już powoli zacieram ręce na moje docelowe felgi Jak dobrze pujdzie to do wakacji będzie duuużo szerzej i niżej
Na tyle dystans 23mm na przodzie brak bo nie udało mi się wcisnąć na dystansie 23mm a innych niestety nie mam
No tymczasowe felgi dodają uroku temu czerwonemu diabełkowi
Ps: qrdę pomalujesz to wokoło soczewki na czarno (tak jak fatum) ? Tak kolega z innego forum też zrobił: