zalezy do jakiego wiesz... do E30 nie pasuje ale E36 coupe juz moze byc Przeciez jak patrzysz na auto to tego nie widac wiec nie wiem co nie pasuje Tylko przy otwieraniu
I lambo bombki strzelilo Te zawiasy wogule niepasuja do mojej bawarki gosc mowil ze mozna to zrobic ale trzeba naruszyc konstrukcje auta :/ Po prostu obciac slupek wzmacniajacy widoczny na zdjeciu (ten pionowy) ;(;(;(
A jak by to zamontowal to mowil ze by mogla mi non stop przednia szyba strzelac albo wogule co chwile by sie szpary zmienialy jednym slowem szkoda auta I siusiam na te lambo sprzedaje to .
Zrobie sobie sqrke u franza i bedzie gitara
Szczeze mowiac ciesze sie ze mam normalne zawiasy bo niewiem czy po jakims czasie jak by te lambo mnie wkur.... to bym tych dzwi nieskopal a tez duzo slyszalem ze podobno jak sie ma lambo i sie jezdzi po polskich drogach to trzeba czesto regulowac dzwi bo sie wszystko przestawia
Franz odnosnie sqrki to bede to chcial zrobic dopiero jakos z poczatku wrzesnia bo teraz jestem zabiegany i ciezko by mi sie bylo wyrobic ale przynajmniej jeszcze jak sprzedam lambo to bede chcial sobie zapodac nietylko fotele boczki itp w sqrce ale cos wiecej moze cos z kokpitem pokombinowac albo z podsufitka pomyslimy. pozdro