E36 Ficek
I lambo bombki strzelilo Te zawiasy wogule niepasuja do mojej bawarki gosc mowil ze mozna to zrobic ale trzeba naruszyc konstrukcje auta :/ Po prostu obciac slupek wzmacniajacy widoczny na zdjeciu (ten pionowy) ;(;(;(
A jak by to zamontowal to mowil ze by mogla mi non stop przednia szyba strzelac albo wogule co chwile by sie szpary zmienialy jednym slowem szkoda auta I siusiam na te lambo sprzedaje to .
Zrobie sobie sqrke u franza i bedzie gitara
A jak by to zamontowal to mowil ze by mogla mi non stop przednia szyba strzelac albo wogule co chwile by sie szpary zmienialy jednym slowem szkoda auta I siusiam na te lambo sprzedaje to .
Zrobie sobie sqrke u franza i bedzie gitara
Szczeze mowiac ciesze sie ze mam normalne zawiasy bo niewiem czy po jakims czasie jak by te lambo mnie wkur.... to bym tych dzwi nieskopal a tez duzo slyszalem ze podobno jak sie ma lambo i sie jezdzi po polskich drogach to trzeba czesto regulowac dzwi bo sie wszystko przestawia
Franz odnosnie sqrki to bede to chcial zrobic dopiero jakos z poczatku wrzesnia bo teraz jestem zabiegany i ciezko by mi sie bylo wyrobic ale przynajmniej jeszcze jak sprzedam lambo to bede chcial sobie zapodac nietylko fotele boczki itp w sqrce ale cos wiecej moze cos z kokpitem pokombinowac albo z podsufitka pomyslimy. pozdro
Franz odnosnie sqrki to bede to chcial zrobic dopiero jakos z poczatku wrzesnia bo teraz jestem zabiegany i ciezko by mi sie bylo wyrobic ale przynajmniej jeszcze jak sprzedam lambo to bede chcial sobie zapodac nietylko fotele boczki itp w sqrce ale cos wiecej moze cos z kokpitem pokombinowac albo z podsufitka pomyslimy. pozdro