[E34] 525i Rav82
[E34] 525i Rav82
Witam, jednak sprzedałem e34 520i, ponieważ nie mogłem się doprosić szwagra o pomalowanie i robienie rdzy. W ten sam dzień kupiłem e34 525i w automacie 192km benzyna (vanos chyba, nie jestem obeznany jeszcze we wszystkich motorach), el.szyberdach, el.lusterka, el. szyby, komputer pokładowy, abs, airbag, centralny + alarm, radio + zmieniarka SONY (będę sprzedawał i montuje swojego LG), felgi 17tki.
Na zegarze pokazuje jakieś uwagi, biegów nie wyświetla, komplet skóry z anglika (szara), brak pasów z tyłu, brak tapicerki na kanapę w bagażniku. Kolor czarny metalik, kupiony w komisie w Siemianowicach.
Na razie będę wymieniał oświetlenie na seryjne, z białymi kierunkami przód (tylne lampy już mam z białymi). Po za tym będę musiał się wziąć za wymianę filtrów i olejów.
Jak czas pozwoli to zrobię więcej zdjęć.
Na zegarze pokazuje jakieś uwagi, biegów nie wyświetla, komplet skóry z anglika (szara), brak pasów z tyłu, brak tapicerki na kanapę w bagażniku. Kolor czarny metalik, kupiony w komisie w Siemianowicach.
Na razie będę wymieniał oświetlenie na seryjne, z białymi kierunkami przód (tylne lampy już mam z białymi). Po za tym będę musiał się wziąć za wymianę filtrów i olejów.
Jak czas pozwoli to zrobię więcej zdjęć.
Mój dziadek ma na imię ''TaDek S.''
-
- Zaawansowany forumowicz
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
niestety kolego ani śladu vanosa
Pozatym nie umie się doczekać efektów
Pozatym nie umie się doczekać efektów
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
No też właśnie tak się pytałem, bo czytałem książkę BMW 5 i wyczytałem że mój jest vanos.djmario pisze:kolega maniek chyba też nie bardzo rozeznany bo silniki M50 miały Vanosa i takowego Ty posiadasz
Po za tym klamki to z biegiem czasu załatwię sobie normalne czarne, bo te też mi się nie widzą. Boję się odkleić listwę z klapy tył, bo nie chcę się bawić w malowanie.
Mój dziadek ma na imię ''TaDek S.''
Tak jak koledzy piszą, przednie lampy z kierunkowskazami i halogenami definitywnie OUT!
Klamki tak samo, oraz ta listwa którą boisz sie zrywać.
Lampy tył także deklarują sie do wymiany.
Po za tym silniki M50 nie wszystkie miały Vanosa, Ty go akurat tutaj nie masz.
Masz najzwyklejsze M50 bez vanosa.
Popracujesz troche nad autkiem i będzie naprawde przyjemne dla oka
Pozdro
Klamki tak samo, oraz ta listwa którą boisz sie zrywać.
Lampy tył także deklarują sie do wymiany.
Po za tym silniki M50 nie wszystkie miały Vanosa, Ty go akurat tutaj nie masz.
Masz najzwyklejsze M50 bez vanosa.
Popracujesz troche nad autkiem i będzie naprawde przyjemne dla oka
Pozdro
Dokladnie jak Przymo pisze masz silnik bez vanosa poznac to po tym ze na przodzie silnika jest garb wersja z vanosem lub niema garba wersja bez vanosa Biegow ci nei wyswietla bo masz licznik z manuala wsadzony jak cos to mam z licznik z automatu z takim silnikiem bo niedawno porozbieralem e34 identyczne jak twoje tylko ze z zewnatrz inny kolor Jakbys potrzebowal jakeis czesci to wal smialo mam kilka e34 w gratach