E36 Coupe by adin - totalna seria
E36 Coupe by adin - totalna seria
Witam, na chwalenie się jest jeszcze za wcześnie, ale zakładam temat licząc na dobre pomysły forumowiczów puki auto jest jeszcze w fazie przywracania do jako takiego wyglądu.
Stałem się jego posiadaczem od maja i to zupełnie przypadkowo bo nawet nie szukałem samochodu, ale trafiła się okazja i tak oto jest czarne BMW - niestety większość czasu do tej pory auto przestało u elektryka, który ogarniał sytuacje z klimatronikiem, bezpiecznikami, absem, kontrolkami i innymi pierdołami.
Ogólnie samochód w stanie dobrym, bez rdzy, z dość bogatym wyposażeniem, jednak bardzo zaniedbany.
OPIS:
BMW E36 Coupe M52B20 1996r.
Kolor - SCHWARZ 2
Kolor tapicerki - STOFF KLEE/ANTHRAZIT
Wyposażenie:
- dwie poduchy
- ASC+T
- ABS
- podgrzewane fotele
- fotele sport
- lusterko fotochromowe samo ściemniające
- roleta tylnej szyby
- podłokietnik
- czujniki parkowania
- klimatronik dwustrefowy
- pełne OBC
- tempomat
- system głośników HIFI
- 3 światło stop
- sportowe podwozie? - chyba chodzi i to że jest nisko seryjnie
- Pakiet Exklusiv
- Pakiet komfort
Brakuje a powinno być: Radio BMW Business RDS, Zmieniarka CD na 6 płyt, pilot do komputera pokładowego?, pilot do zamka centralnego.
Zdjęcia samochodu po przywiezieniu:
Stałem się jego posiadaczem od maja i to zupełnie przypadkowo bo nawet nie szukałem samochodu, ale trafiła się okazja i tak oto jest czarne BMW - niestety większość czasu do tej pory auto przestało u elektryka, który ogarniał sytuacje z klimatronikiem, bezpiecznikami, absem, kontrolkami i innymi pierdołami.
Ogólnie samochód w stanie dobrym, bez rdzy, z dość bogatym wyposażeniem, jednak bardzo zaniedbany.
OPIS:
BMW E36 Coupe M52B20 1996r.
Kolor - SCHWARZ 2
Kolor tapicerki - STOFF KLEE/ANTHRAZIT
Wyposażenie:
- dwie poduchy
- ASC+T
- ABS
- podgrzewane fotele
- fotele sport
- lusterko fotochromowe samo ściemniające
- roleta tylnej szyby
- podłokietnik
- czujniki parkowania
- klimatronik dwustrefowy
- pełne OBC
- tempomat
- system głośników HIFI
- 3 światło stop
- sportowe podwozie? - chyba chodzi i to że jest nisko seryjnie
- Pakiet Exklusiv
- Pakiet komfort
Brakuje a powinno być: Radio BMW Business RDS, Zmieniarka CD na 6 płyt, pilot do komputera pokładowego?, pilot do zamka centralnego.
Zdjęcia samochodu po przywiezieniu:
Ostatnio zmieniony 2013-05-21, 18:00 przez adin, łącznie zmieniany 2 razy.
hehe, nie ma takiego czegośadin pisze:pilot do komputera pokładowego?
No ładna coupetka. Troszkę serca i będzie zupełnie fajna. Tak jak powiedziałeś - grunt to odnowić lakier a potem detaling... Obecne zmiany jakich dokonałeś (tj. Zmiana lamp przednich i dymiony kierunkowskaz - jeszcze tylko wsadz żarówki chromowane ) to bardzo dobry ruch. Myślę, że nie zepsujesz tego auta jak poprzedni właściciel bo i plany już masz dobre
Będzie pakiet ? Jaka felga ? Może gwint ?
Żarówki chromowane będą, ale na razie nigdzie ich nie dostałem
Mpaka na razie nie przewiduje - zbyt duży wydatek dla studenta
Gwint raczej odpada ze względu na dojazd do domu, może nie wygląda, ale teraz jest już nisko i ciężko przejechać przez te szatańskie spowalniacze ( chyba że u mnie są wyjątkowo wysokie)
Co do felgi jest problem, nie mam absolutnie pomysłu co by ładnie się prezentowało i nie stanowiło połowy wartości samochodu.
Nie wiem też jakie wymiary, chciałbym 17 ale nie wiem czy nie będą zbyt duże, no i jakie ET dobrać i szerokość żeby nie tarło ale było ładnie szeroko bez konieczności dawania dystansów.
Mpaka na razie nie przewiduje - zbyt duży wydatek dla studenta
Gwint raczej odpada ze względu na dojazd do domu, może nie wygląda, ale teraz jest już nisko i ciężko przejechać przez te szatańskie spowalniacze ( chyba że u mnie są wyjątkowo wysokie)
Co do felgi jest problem, nie mam absolutnie pomysłu co by ładnie się prezentowało i nie stanowiło połowy wartości samochodu.
Nie wiem też jakie wymiary, chciałbym 17 ale nie wiem czy nie będą zbyt duże, no i jakie ET dobrać i szerokość żeby nie tarło ale było ładnie szeroko bez konieczności dawania dystansów.
-
- Zaawansowany forumowicz
Jeśli ją widziałeś w maju to możliwe, ale byłem tylko przejazdemLUCKY pisze: chyba widzialem ta bunie w Blachowni
Czekam na ciekawe pomysły na felgi
Ostatnio zmieniony 2012-07-03, 19:47 przez adin, łącznie zmieniany 1 raz.
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
No i wszystko wiesz
Oprócz radia, które pasuje tu jak 13" do e38
Działaj, powodzenia
Oprócz radia, które pasuje tu jak 13" do e38
Działaj, powodzenia
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Dawno mnie nie było, ale praca, obrona i nie było nawet kiedy przy aucie coś dłubnąć..
Puki co doszły tylne lampy w stylu Mpakiet, felgi 16" styling 44 z ładnymi oponami i jakieś tam pierdoły o których już zapomniałem..
Prosił bym was o wycenę mojej E36 biorąc pod uwagę wyposażenie, wszystko sprawne, rdzy brak i że ta okropna maska idzie do malowania
Puki co doszły tylne lampy w stylu Mpakiet, felgi 16" styling 44 z ładnymi oponami i jakieś tam pierdoły o których już zapomniałem..
Prosił bym was o wycenę mojej E36 biorąc pod uwagę wyposażenie, wszystko sprawne, rdzy brak i że ta okropna maska idzie do malowania
Ostatnio zmieniony 2012-09-24, 22:33 przez adin, łącznie zmieniany 1 raz.