Witam!
Chcialbym wam pokazac moje e36 w sedanie.Auto mam od ok 2 mies
rocznik BMW to 92"
Silnik 1,8
co do bajerów to nie duzo ehh
-szyberdach
-ABS
-AIR BAG
-Wspomaganie
-Cantralny zamek
-Skórzane fotele+kanapa+boczki
-M-pakiet
-zawiech- Gwint
- aLU 17" opony 225/45
-ksenon
Co do planów to :
Jakies koło konkretniejsze
Zmiana tłumika
zmiana lusterek
Ori lampy tyl - zrobione
dluga droga przed toba ale baza do modow dobra, w pierwszej kolejnosci zrob cos z wydechem, kierunki na lusterkach tez nie sa za ciekawe, do m pakietu troche ci brakuje (listwy boczne i dokladka zderzaka przod i siatka)
Daj foty wnętrza bo nic nie ma.
Do wymiany masz wydech,komin jest ( u mnie tesz)
Te cleary z tyłu to badziewie,ani nie ori do e36 ani tesz dobrze spasowane (zobacz czy nie przecieka przez nie woda do środka bagażnika
nie jest zle bo widac ze baza na zdjeciach wyglada na zadbana zrob na poczastek to co napisal Piniu wyzej i bedzie z pewnoscia duzo lepiej. pozdro i powodzeia w modach
Gdzie się podziały boczne kierunkowskazy ? Dobrze, że już się pozbyłeś tych tylnych lamp. Teraz lusterka, halogeny i kratka w zderzak. I te folię z szyb zdrap albo przyciemnij jeszcze przednie szyby z boku... No a potem to już to co zawsze - felga i gleba
LUSTERKA!!!! Te kierownice też mi się nic nie podobają...Zmieniłbym w pierwszej kolejności... Ogólnie ciekawy dupowóz, kolor mi się podoba...Coś ala callypsorot Bardziej bym widział białe kierunki tył i przód, albo dymione, ale i tak idziesz w dobrą stronę!!