Pisałem już o której spotkanie w Wodziu i że jedziemy przez Jastrzębie i Pawłowice To nie wiem po co znowu wymyślasz Dawid żeby jechać przez ¯ory?? Jak i tak spotkamy się przed zlotem na McDonaldzie i podjedziemy już pod brame razem...
Jak pisałem wcześniej 7:40 wyjazd z Wodzia na Jastrzębie Pawłowice Czechowice... Kto będzie to będzie kto woli na ¯ory to niech jedzie
Kuki pisze:przymo o ktorej bedziesz lecial przez sjz to bym sie moze dolaczyl
bede tam gdzies czekał na ekipe z SWD około 7:50 na stacji BP przy pszczyńskiej
No i git Ekipa z SJZ niech czeka na BP... Podjedziemy do Was i lecimy dalej na Pawłowice Zresztą co do dokładnej godziny to i tak będziemy pod telefonami... Ale wstępnie o 7:50-7:55 wylatujemy z SJZ dalej - żadnego czekania
ludki po co tak wczesnie? Ja myslalem ok 8 wyjazd z Wodzia i na Zory ale jak jest ekipa przez jastrzebie to nie ma problemyu jechac na j-bie i spotkac sie na miejscu .
kisol pisze:ludki po co tak wczesnie? Ja myslalem ok 8 wyjazd z Wodzia i na Zory ale jak jest ekipa przez jastrzebie to nie ma problemyu jechac na j-bie i spotkac sie na miejscu .
Kisol, bo nie chcemy stać jak w zeszłym roku przed bramą wjazdową na zlot... Wtedy chyba z godzine czekaliśmy A w takim gorącu jak wtedy to była katorga...
Tomek pisze:Pisałem już o której spotkanie w Wodziu i że jedziemy przez Jastrzębie i Pawłowice To nie wiem po co znowu wymyślasz Dawid żeby jechać przez ¯ory?? Jak i tak spotkamy się przed zlotem na McDonaldzie i podjedziemy już pod brame razem...
Jak pisałem wcześniej 7:40 wyjazd z Wodzia na Jastrzębie Pawłowice Czechowice... Kto będzie to będzie kto woli na ¯ory to niech jedzie
Pasi ekipa z SWD??
Mi to pasi . będe na bank w wodziu i polecimy na te pawłowice:)