[Kaniów] 13.06.2010r IV Zlot Bmw Klub Podbeskidzie
- Netka
- Zaawansowany forumowicz
chyba taki:Kubok pisze:Dawid, wydaje mi się, że nie ma sensu lecieć na ¯ory, bo mamy dalej..
Wodzisław na Jastrzębie > Pawłowice > Pszczyna i tam spot z resztą..
Właśnie o której w Pszczynie ?? I jaki dokładny adres tego MC?
Górnośląska 44, Pszczyna
znalazłam u wujka Google
teraz tylko o której spotkanko w Pszczynie
Banditerin Motor Wagen
Pisałem już o której spotkanie w Wodziu i że jedziemy przez Jastrzębie i Pawłowice To nie wiem po co znowu wymyślasz Dawid żeby jechać przez ¯ory?? Jak i tak spotkamy się przed zlotem na McDonaldzie i podjedziemy już pod brame razem...
Jak pisałem wcześniej 7:40 wyjazd z Wodzia na Jastrzębie Pawłowice Czechowice... Kto będzie to będzie kto woli na ¯ory to niech jedzie
Pasi ekipa z SWD??
Jak pisałem wcześniej 7:40 wyjazd z Wodzia na Jastrzębie Pawłowice Czechowice... Kto będzie to będzie kto woli na ¯ory to niech jedzie
Pasi ekipa z SWD??
No i git Ekipa z SJZ niech czeka na BP... Podjedziemy do Was i lecimy dalej na Pawłowice Zresztą co do dokładnej godziny to i tak będziemy pod telefonami... Ale wstępnie o 7:50-7:55 wylatujemy z SJZ dalej - żadnego czekaniaprzymo pisze:bede tam gdzies czekał na ekipe z SWD około 7:50 na stacji BP przy pszczyńskiejKuki pisze:przymo o ktorej bedziesz lecial przez sjz to bym sie moze dolaczyl
Kisol, bo nie chcemy stać jak w zeszłym roku przed bramą wjazdową na zlot... Wtedy chyba z godzine czekaliśmy A w takim gorącu jak wtedy to była katorga...kisol pisze:ludki po co tak wczesnie? Ja myslalem ok 8 wyjazd z Wodzia i na Zory ale jak jest ekipa przez jastrzebie to nie ma problemyu jechac na j-bie i spotkac sie na miejscu .
Dokładnie czyli sprawa załatwiona i nie zmieniamy tego juz:zawias pisze:to może Zagłębie i okolice spotkajmy sie na tym Mcdonaldzie w Dabrowie górniczej , pytanie tylko o której??
Głowna zbiorka Zagłebia i okolic McDonald Dabrowa Górnicza Gołonóg ul Morcinka obok stacji LukOil
godzina do ustalenia (pilnowac tematu )
odrazu wskakujemy na trase i jedziemy po drodze mozemy zbierac innych
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
zbiórka wodzisław
Mi to pasi . będe na bank w wodziu i polecimy na te pawłowice:)Tomek pisze:Pisałem już o której spotkanie w Wodziu i że jedziemy przez Jastrzębie i Pawłowice To nie wiem po co znowu wymyślasz Dawid żeby jechać przez ¯ory?? Jak i tak spotkamy się przed zlotem na McDonaldzie i podjedziemy już pod brame razem...
Pasi ekipa z SWD??