MIRAS pisze:jedyny sposób żeby całą kolumną dojechać na trzy stawy to A1 zjazd w sośnicy na katowice i A4 do samych katowic bez świateł i innych węzłów
A ja w calkiem innej sprawie. Czy ma ktoś moze informacje na temat konkursu na najglosniejszy tlumik? Jedni gadają mi ze nie będzie a drudzy zas ze będzie. Także oczekuję konkretnej odpowiedzi uzytkowników ktorzy wiedzą to na 100%. Jeżeli będzie owa kategoria, trzeba się zapisywac predzej czy jak to wyglada?
Ojj Honik, nie poprostu chce się sprawdzic i tyle, dlatego pytam bo nie mam takiej informacji, a poto jest to forum zeby pytac o rzeczy których się nie wie nawet jak nie będzie takiego konkursu - i tak będę ...
darek_924, Gliwice i okolice to co spotykamy sie na tym m1 i pozniej wspolny wyjazd? jak tak to o ktorej na m1 jak na na 3 stawach mamy byc o 7.30 ? to juz moze z pod M1 podlecimy pod market przed terenem zlotu i tam zaczekamy na ekipe z 3 stawow? czy od 3 stawow ma byc wspolny przejazd klubu?
Ostatnio zmieniony 2012-06-06, 16:12 przez PINIU, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok bo widzę że parę osób z Gliwic też leci tak więc panowie i panie, spotykamy się na M1 w Zabrzu, po stronie nord auto, żebyśmy się znaleźli o godzinie 6.50. o godzinie 7.05 wyjeżdżamy na 3 stawy.
Jakby ktoś potrzebował jeszcze jakieś info to PW