VI ZLOT BTS

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Post autor: Santiago »

SebaE36 napisał/a:
Wydaje mi sie ze plac lotniska to nie najlepszy wybor. Ludzi bedzie strasznie malo. ;)

Dlaczego tak uważasz? :) Co na glebie nie wjadą? Wjadą... Co nierówno? Teren jest równiejszy niż Polskie drogi - w końcu to teren lotniska :)

Wyrocznia się znalazła...

Zlot nr 7 organizujesz Ty :) A później możesz głupio komentować...

chłopak napisał co myślał to już źle ludzie ogarnijcie sie jestem tu pare dni i w każdym temacie czerwoni i Ci kolorowani są strasznie zdenerwowani ,a najbardziej Ty tomek wpadasz w furie masz jakiś problem w życiu ??

Z tym paleniem gumy to mystic ma racje ,bo po ostatnich zlotach jakoś nie dajecie rady gdyby nie ta wściekła pomarańczowa 320 to nic by nie było . Każdy taki obeznany nie możecie załatwić jakis 2-3 upalaczy przecież to nie problem napiszcie do Emila z Jastrzębia on wam napewno pomoże !

Co do zlotu to niestety nie wpadne ,bo w tym czasie mnie niema też szybko to poszło zawsze był sierpien no ,ale powodzenia !
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Tomek pisze:
Rafael pisze:jaki jest tam adres albo jak najlepiej z A1 zjechac?
Zjazd RÓJ (Żory) - zjedziesz z autostrady i dojedziesz do ronda - na rondzie w prawo (kierunek Rybnik) i będziesz jechał obok lotniska :)

Ul. Żorska ;)
zjazd roj to nie ten w swierklanach?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Santiago pisze:
SebaE36 napisał/a:
Wydaje mi sie ze plac lotniska to nie najlepszy wybor. Ludzi bedzie strasznie malo. ;)

Dlaczego tak uważasz? :) Co na glebie nie wjadą? Wjadą... Co nierówno? Teren jest równiejszy niż Polskie drogi - w końcu to teren lotniska :)

Wyrocznia się znalazła...

Zlot nr 7 organizujesz Ty :) A później możesz głupio komentować...

chłopak napisał co myślał to już źle ludzie ogarnijcie sie jestem tu pare dni i w każdym temacie czerwoni i Ci kolorowani są strasznie zdenerwowani ,a najbardziej Ty tomek wpadasz w furie masz jakiś problem w życiu ??
Nie mam problemów w życiu... Nie lubię po prostu haseł typu: "mógłbyć inny plac", "mogliście zrobić to inaczej" - od osób które nigdy w życiu nie zorganizowały niczegoo większego poza swoimi urodzinami na 5 osób...
Niech każdy z Was spróboje zrobić większą imprezę a potem niech się wypowiada :)

Swoją drogą temat jest informacyjny a nie do wypowiedzi co mogło być lepsze a co nie...

Zlot jest 30-go czerwca, miejsce jest określone - a jak komuś plac nieodpowiada - to niech po prostu nie przyjeżdża :) Ja płakać nie będę jak nie zjawi się jedno auto mniej :)

Mystic - pomyliłem zjazdy ;)

ROWIEŃ :P hehe
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Tomek ma po części rację... całymi dniami biegasz załatwiasz a na koniec usłyszysz typowy głos niezadowolonego polaka: "łeee dziury" "łeee pogoda" "łeeee miejsca" i zawsze "łeeee"

Cieszmy się że zlot jest w ogóle. Miejscówka jest dobra, sam orientowałem się w miejscówkach i wcale to nie jest takie łatwe, bo albo plac świetny a cena straszna, albo cena dobra a plac okropny... tak że jeśli się komuś nie podoba, nie przyjeżdżać zlot będzie i tak udany :bmw:
fafik
Małopiszący

Post autor: fafik »

Kto ma być to będzie i dziury w asfalcie mu nie przeszkodzą bo nie tylko na lotnisku są :mrgreen:
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Moloch pisze:Tomek ma po części rację... całymi dniami biegasz załatwiasz a na koniec usłyszysz typowy głos niezadowolonego polaka: "łeee dziury" "łeee pogoda" "łeeee miejsca" i zawsze "łeeee"

Cieszmy się że zlot jest w ogóle. Miejscówka jest dobra, sam orientowałem się w miejscówkach i wcale to nie jest takie łatwe, bo albo plac świetny a cena straszna, albo cena dobra a plac okropny... tak że jeśli się komuś nie podoba, nie przyjeżdżać zlot będzie i tak udany :bmw:

jak to ludzie się zmieniają po czasie :D

byłem kiedys na stk i po czesci 100 aut to chyba maks no chyba ze dadza wiekszy plac ale niema co gadac załatwily to załatwily .
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Mystic888 pisze:
Tomek pisze:
Zjazd RÓJ (Żory) - zjedziesz z autostrady i dojedziesz do ronda - na rondzie w prawo (kierunek Rybnik) i będziesz jechał obok lotniska :)

Ul. Żorska ;)
zjazd roj to nie ten w swierklanach?
tak zjazd rój to Świerklany Tomek sie pomylił masz skręcić na Rowień ,a nie na Rój ;) bedziesz miał zjazd Rybnik / Ruda Śląska to nastepny juz zjazd skręcaj i jadąc do rybnika bedziesz miał po lewej lotnisko ;)
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Nie zmieniłem się... Po prostu jeśli Tomek napisał by jakąś pierdołę to bym go zjechał, ale jeśli wiem że chłopak poświęcił w to swój wolny czas za który nikt mu nie zapłacił tylko który poświęca ze swojej własnej nie przymuszonej woli, to może wypadało by nie marudzić? Jak to się mówi "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda" i myślę że tego się trzymajmy :wink: i do zobaczenia za tydzień :bmw:
SeboRBK
Małopiszący

Post autor: SeboRBK »

Tomek pisze:

Ul. Żorska ;)

Bedziesz mial zjazd Zory Pszczyna. Wylatujesz do ronda i w prawo na Rybnik za drugim rondem bedziesz mial lotnisko po lewej stronie
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

Głodek pisze: Pablow- my jedziemy chyba juz w Sobotę rano do rodziców moich ,

a no spoko ;]

Panowie ekipa ok. 5-6 samochodów prawdopodobnie będzie stała w Chorzowie Batorym przy wjeździe na autobanę. niech tam 1 samochód zjedzie, albo jadąc CB radiem niech ktoś da znać to ruszymy z wami.
Awatar użytkownika
Boro
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Boro »

Ludzie już skończcie z tym miejscem. Cieszyć dupska że zlot jest organizowany... Jak komuś nie przeszkadza to nie przyjeżdżać i tyle...
a co do zlotu :) Dziś 25. za 5 dni zlot a miejsc spotkań jak nie było to nie ma :)
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab272906.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

5 dni do zlotu a mi silnik padł... Może będę, ale raczej nie swoim :sad:
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN