SebaE36 napisał/a:
Wydaje mi sie ze plac lotniska to nie najlepszy wybor. Ludzi bedzie strasznie malo.
Dlaczego tak uważasz? Co na glebie nie wjadą? Wjadą... Co nierówno? Teren jest równiejszy niż Polskie drogi - w końcu to teren lotniska
Wyrocznia się znalazła...
Zlot nr 7 organizujesz Ty A później możesz głupio komentować...
chłopak napisał co myślał to już źle ludzie ogarnijcie sie jestem tu pare dni i w każdym temacie czerwoni i Ci kolorowani są strasznie zdenerwowani ,a najbardziej Ty tomek wpadasz w furie masz jakiś problem w życiu ??
Z tym paleniem gumy to mystic ma racje ,bo po ostatnich zlotach jakoś nie dajecie rady gdyby nie ta wściekła pomarańczowa 320 to nic by nie było . Każdy taki obeznany nie możecie załatwić jakis 2-3 upalaczy przecież to nie problem napiszcie do Emila z Jastrzębia on wam napewno pomoże !
Co do zlotu to niestety nie wpadne ,bo w tym czasie mnie niema też szybko to poszło zawsze był sierpien no ,ale powodzenia !
Rafael pisze:jaki jest tam adres albo jak najlepiej z A1 zjechac?
Zjazd RÓJ (Żory) - zjedziesz z autostrady i dojedziesz do ronda - na rondzie w prawo (kierunek Rybnik) i będziesz jechał obok lotniska
Ul. Żorska
zjazd roj to nie ten w swierklanach?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
SebaE36 napisał/a:
Wydaje mi sie ze plac lotniska to nie najlepszy wybor. Ludzi bedzie strasznie malo.
Dlaczego tak uważasz? Co na glebie nie wjadą? Wjadą... Co nierówno? Teren jest równiejszy niż Polskie drogi - w końcu to teren lotniska
Wyrocznia się znalazła...
Zlot nr 7 organizujesz Ty A później możesz głupio komentować...
chłopak napisał co myślał to już źle ludzie ogarnijcie sie jestem tu pare dni i w każdym temacie czerwoni i Ci kolorowani są strasznie zdenerwowani ,a najbardziej Ty tomek wpadasz w furie masz jakiś problem w życiu ??
Nie mam problemów w życiu... Nie lubię po prostu haseł typu: "mógłbyć inny plac", "mogliście zrobić to inaczej" - od osób które nigdy w życiu nie zorganizowały niczegoo większego poza swoimi urodzinami na 5 osób...
Niech każdy z Was spróboje zrobić większą imprezę a potem niech się wypowiada
Swoją drogą temat jest informacyjny a nie do wypowiedzi co mogło być lepsze a co nie...
Zlot jest 30-go czerwca, miejsce jest określone - a jak komuś plac nieodpowiada - to niech po prostu nie przyjeżdża Ja płakać nie będę jak nie zjawi się jedno auto mniej
Tomek ma po części rację... całymi dniami biegasz załatwiasz a na koniec usłyszysz typowy głos niezadowolonego polaka: "łeee dziury" "łeee pogoda" "łeeee miejsca" i zawsze "łeeee"
Cieszmy się że zlot jest w ogóle. Miejscówka jest dobra, sam orientowałem się w miejscówkach i wcale to nie jest takie łatwe, bo albo plac świetny a cena straszna, albo cena dobra a plac okropny... tak że jeśli się komuś nie podoba, nie przyjeżdżać zlot będzie i tak udany
Moloch pisze:Tomek ma po części rację... całymi dniami biegasz załatwiasz a na koniec usłyszysz typowy głos niezadowolonego polaka: "łeee dziury" "łeee pogoda" "łeeee miejsca" i zawsze "łeeee"
Cieszmy się że zlot jest w ogóle. Miejscówka jest dobra, sam orientowałem się w miejscówkach i wcale to nie jest takie łatwe, bo albo plac świetny a cena straszna, albo cena dobra a plac okropny... tak że jeśli się komuś nie podoba, nie przyjeżdżać zlot będzie i tak udany
jak to ludzie się zmieniają po czasie
byłem kiedys na stk i po czesci 100 aut to chyba maks no chyba ze dadza wiekszy plac ale niema co gadac załatwily to załatwily .
Rafael pisze:jaki jest tam adres albo jak najlepiej z A1 zjechac?
Zjazd RÓJ (Żory) - zjedziesz z autostrady i dojedziesz do ronda - na rondzie w prawo (kierunek Rybnik) i będziesz jechał obok lotniska
Ul. Żorska
zjazd roj to nie ten w swierklanach?
tak zjazd rój to Świerklany Tomek sie pomylił masz skręcić na Rowień ,a nie na Rój bedziesz miał zjazd Rybnik / Ruda Śląska to nastepny juz zjazd skręcaj i jadąc do rybnika bedziesz miał po lewej lotnisko
Nie zmieniłem się... Po prostu jeśli Tomek napisał by jakąś pierdołę to bym go zjechał, ale jeśli wiem że chłopak poświęcił w to swój wolny czas za który nikt mu nie zapłacił tylko który poświęca ze swojej własnej nie przymuszonej woli, to może wypadało by nie marudzić? Jak to się mówi "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda" i myślę że tego się trzymajmy i do zobaczenia za tydzień
Głodek pisze:
Pablow- my jedziemy chyba juz w Sobotę rano do rodziców moich ,
a no spoko ;]
Panowie ekipa ok. 5-6 samochodów prawdopodobnie będzie stała w Chorzowie Batorym przy wjeździe na autobanę. niech tam 1 samochód zjedzie, albo jadąc CB radiem niech ktoś da znać to ruszymy z wami.
Ludzie już skończcie z tym miejscem. Cieszyć dupska że zlot jest organizowany... Jak komuś nie przeszkadza to nie przyjeżdżać i tyle...
a co do zlotu Dziś 25. za 5 dni zlot a miejsc spotkań jak nie było to nie ma