w zeszłym roku ustawieni byliśmy bez sensu, moim zdanie powinniśmy sie ustawic w jodełkę. Sadze ze tak będzie najlepiej a nie robić rzędy po pięć autMoloch pisze:Moi drodzy mam taką propozycję, rok temu była "walka" kto stanie w pierwszym rzędzie, wyszło tak że większość dobrych projektów było zakopanych w środku, proponuję by w tym roku jako pierwsze stały auta którymi możemy się pochwalić jako bts. Co o tym sądzicie?
7-8 września 2013 Summer Cars Party 2013
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
Przyznaję się bez bicia że w zeszłym roku ja trochę dałem d... i źle Was poustawiałem. Dobrze że w tym roku nie będzie to już na mojej głowie , powiedzcie mi jak robimy z grillami? Razem z Paprysem pracujemy nad pewnym projektem wspólnego grilla ale nie wiem czy się wyrobimy bo trochę za późno zaczęliśmy, Kuti widział postęp prac
- Ksawer
- Maniak forumowy
Moloch pisze:Kuti, problem w tym że rok temu pomylili sektory więc byliśmy ustawieni tak a nie inaczej bo poprostu byśmy się nie zmieścili
Miejsca to my mieliśmy dużo bo jeszcze można było parkować z tyłu Chodzi o to by mądrzej ustawić auta w naszym sektorze.Choćby nawet tak jak alfy co stały koło nas.Nie przeszkadza to na pewno w tym aby nasze "cukierki" stały na pierwszym planie o czym rozmawialiśmy rok temu.
A i jeszcze jedno.Cukierek czy nie,pierwsze miejsce i tak będzie dla tych co kupili bilety klubowe.Jeżeli już zostanie takie wolne miejsce to będzie można coś pomyśleć.Pretensje o to może mieć każdy sam do siebie.Temat był tu baaaardzo długo i nikt nie może powiedzieć że coś przegapił bo było odpowiednio wiele czasu
O Ksawer poruszył bardzo ważny temat, podkreślamy że pierszeństwo mają osoby które jadą jako klub, żeby później nie było jakiś zgrzytów, a co do ustawiania aut i tak wszystko wyjdzie w praniu i pewnie będzie improwizacja z tym że przed wjazdtem na teren SCP zostaną wyznaczone osoby które będą ustawiały auta i te wjadą na teren SCP jako pierwsze żeby nie było zamętu
Witam. wiem ze sie bardzo wczas obudzilem ale dopiero dzis wrocilem z dosc dlugiego wyjazdu z ktorego mialem wrocic dopiero za 2 tygodnie i stad moje pytanie czy jest opcja zeby sie z Wami zabrac na SCP ( tzn kupic bilety we wlasnym zakresie no chyba ze ktos nie przyjedzie to odkupie od was ). Podjechalbym na 3 stawy i stamtad z Wami na SCP ?
[center]OFICJALNE INFO CZYTAC UWAŻNIE I NIE ZADAWAC GLUPICH PYTAŃ:[/center]
[center]
WSZYSTKIE KLUBY KTÓRE NIE DOKONAŁY JESZCZE WPŁAT LUB ODBIORÓW BILETÓW INFORMUJE ŻE JEST TO MOŻLIWE TYLKO DO ŚRODY 4września.
Póżniej biuro będzie już na lotnisku - więc do środy włącznie umawiajcie się na odbiory biletów.
W związku z zainteresowaniem noclegiem przesyłam ostateczną, już potwierdzoną informację o możliwościach noclegów na płycie lotniska.
Firma zewnętrzna Toy-Camp nie weszła ze swoją ofertą, zatem przedstawiamy naszą propozycję:
- możliwość nocowania na płycie lotniska:
a) w samochodzie
b) w namiocie
Warunek: samochody przestawiamy ze strefy klubowej, do strefy parkingowej na noc.
Strefa będzie strzeżona przez paru ochroniarzy.
Strefa noclegowa będzie kosztowała 10zł za osobę, natomiast parking dla samochodów na noc 5zł.
Jest to opcja jedyna jeśli chodzi o możliwość pozostania na lotnisku na noc. Przywozimy swój namiot i spędzamy noc na polu namiotowym.
Z informacji potwierdzonych: w strefie noclegowej o dbędzie się nocna impreza nakręcana przez Tuning Kingz ;-) i ma być grubbo!!!
-szczegóły u Kuby Beltrani (TuningKingz/Wojna Północ-Południe)[/center]
[center]PROSZĘ O WŁOŻENIE BIAŁEJ KARTKI A4 ZA SZYBĘ KAŻDEGO SAMOCHODU KLUBOWEGO KTÓRY BĘDZIE WJEŻDZAŁ.
JEŚLI ZDĄŻYCIE - NAPISZCIE NA NIEJ NAZWE KLUBU, BĘDZIE NAM ŁATWIEJ WAS KIEROWAĆ NA SEKTORY.
[/center]
MAPA SEKTORÓW KLUBOWYCH SIĘ TWORZY DZIŚ BEDZIE W TYM MIEJSCU
PS: DLA WSZYSTKICH JADACYCH NA SCP dostaniecie odemnie ważne info na PW dotyczace spraw grillowych prosze sie z nim uważnie zapoznać
[center]
WSZYSTKIE KLUBY KTÓRE NIE DOKONAŁY JESZCZE WPŁAT LUB ODBIORÓW BILETÓW INFORMUJE ŻE JEST TO MOŻLIWE TYLKO DO ŚRODY 4września.
Póżniej biuro będzie już na lotnisku - więc do środy włącznie umawiajcie się na odbiory biletów.
W związku z zainteresowaniem noclegiem przesyłam ostateczną, już potwierdzoną informację o możliwościach noclegów na płycie lotniska.
Firma zewnętrzna Toy-Camp nie weszła ze swoją ofertą, zatem przedstawiamy naszą propozycję:
- możliwość nocowania na płycie lotniska:
a) w samochodzie
b) w namiocie
Warunek: samochody przestawiamy ze strefy klubowej, do strefy parkingowej na noc.
Strefa będzie strzeżona przez paru ochroniarzy.
Strefa noclegowa będzie kosztowała 10zł za osobę, natomiast parking dla samochodów na noc 5zł.
Jest to opcja jedyna jeśli chodzi o możliwość pozostania na lotnisku na noc. Przywozimy swój namiot i spędzamy noc na polu namiotowym.
Z informacji potwierdzonych: w strefie noclegowej o dbędzie się nocna impreza nakręcana przez Tuning Kingz ;-) i ma być grubbo!!!
-szczegóły u Kuby Beltrani (TuningKingz/Wojna Północ-Południe)[/center]
[center]PROSZĘ O WŁOŻENIE BIAŁEJ KARTKI A4 ZA SZYBĘ KAŻDEGO SAMOCHODU KLUBOWEGO KTÓRY BĘDZIE WJEŻDZAŁ.
JEŚLI ZDĄŻYCIE - NAPISZCIE NA NIEJ NAZWE KLUBU, BĘDZIE NAM ŁATWIEJ WAS KIEROWAĆ NA SEKTORY.
[/center]
MAPA SEKTORÓW KLUBOWYCH SIĘ TWORZY DZIŚ BEDZIE W TYM MIEJSCU
PS: DLA WSZYSTKICH JADACYCH NA SCP dostaniecie odemnie ważne info na PW dotyczace spraw grillowych prosze sie z nim uważnie zapoznać
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Myślę że dla wszystkich ważne info zapodałeś, a czy juz jest cos wiadomo o podziale na sektory kto gdzie będzie stał ? ważne też jest czy jest juz dostepny oczywiście miejsca zbiórek, alej ak rozmawiałem z djmario powiedział że będzie to prawdopodobnie na 3 stawach a co do godziny to zapoda djmario zapewne w odpowiednim czasie pozdrawiam i do zobaczenia
Kuti poruszył ważny temat. Ustawienie w jodełkę będzie chyba najrozsądniejsze. I mam nadzieję że nie będzie jak w ubiegłym roku chaosu że ja stojąc przedostatni musiałem wypuścić Molocha bo nikt nie pomyślał o tym że ciekawsze auta, takie co mogą przyciągnąć uwagę stoją na samym końcu.
I tak najważniejsze że razem poimprezujemy i byle będzie dobra pogoda.
I tak najważniejsze że razem poimprezujemy i byle będzie dobra pogoda.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Kolebka ty jak juz coś powiesz hehe
Myśle ze około 10 można wjeżdzać na teren SCP miejsca w sektorze napewno nam nikt nie zabierze a jak sie tam ktos pojawi przed nami to sie go pogoni i tyle w temacie
Myśle ze około 10 można wjeżdzać na teren SCP miejsca w sektorze napewno nam nikt nie zabierze a jak sie tam ktos pojawi przed nami to sie go pogoni i tyle w temacie
Pogode zapowiadaja na sobote i niedziele słoneczną i 27 stopniKanar pisze:byle będzie dobra pogoda.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia