Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
wczoraj troszke sie pokrecilem po dg. autko Nawri'ego widziane przy molo jednk bez właściciela. chwilę później ksawer wraz z kolega chyba e36w tourasie wracajacy z piekla. Gdzie wy chlopaki uciekalisie . Niestety nie udalo mi sie załapać na spota trudno:-[ moze natepnym razem sie uda,Ostatnio mało czasu mam i ciężko mi być obecnym .....prosze mi wybaczyc i obiecuję poprawe
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
- Ksawer
- Maniak forumowy
Przemo pisze:wczoraj troszke sie pokrecilem po dg. autko Nawri'ego widziane przy molo jednk bez właściciela. chwilę później ksawer wraz z kolega chyba e36w tourasie wracajacy z piekla. Gdzie wy chlopaki uciekalisie . Niestety nie udalo mi sie załapać na spota trudno:-[ moze natepnym razem sie uda,Ostatnio mało czasu mam i ciężko mi być obecnym .....prosze mi wybaczyc i obiecuję poprawe
Też cie widziałem mordeczko ale byłem już tak zmarznięty że marzył mi się ciepły domeczek.
Spot można powiedzieć że był od 14.15 z mała przerwą a więc troszkę czasu spędziliśmy ze sobą
A dzisiaj powtórka z rozrywki na Gliwicach
- Ksawer
- Maniak forumowy
Mordeczko dla nas to była wielka przyjemność Nie mogło nas tam zabraknąć.W takim ważnym dniu dla ciebie musieliśmy być z tobą. A wasze zdrowie będziemy pić w sobotę na spocie gdzie zrobimy zakończenie sezonu letniego i też przyjadą do nas nasi kochani koledzy z Rybnika,Jastrzębia i okolicGarfild pisze:Serdecznie dziękuje Kochani za to że byliscie brak mi słów ze szczescia
Mama nadzieje ze spot w Gliwicach sie udal i wypiliscie za nasze zdrowie
Pozdrowienia od Małżonki i do zobaczenia
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Wiesz czemu mnie nie było za to jakiś czas temu byłem w środę i nikogo nie było około 19.
I jak tam wjechałem to mi się odechciało masakra z dojazdem.
I jak tam wjechałem to mi się odechciało masakra z dojazdem.
Ostatnio zmieniony 2013-10-23, 20:49 przez Soki, łącznie zmieniany 1 raz.