wczoraj troszke sie pokrecilem po dg. autko Nawri'ego widziane przy molo jednk bez właściciela. chwilę później ksawer wraz z kolega chyba e36w tourasie wracajacy z piekla. Gdzie wy chlopaki uciekalisie . Niestety nie udalo mi sie załapać na spota trudno:-[ moze natepnym razem sie uda,Ostatnio mało czasu mam i ciężko mi być obecnym .....prosze mi wybaczyc i obiecuję poprawe
Przemo pisze:wczoraj troszke sie pokrecilem po dg. autko Nawri'ego widziane przy molo jednk bez właściciela. chwilę później ksawer wraz z kolega chyba e36w tourasie wracajacy z piekla. Gdzie wy chlopaki uciekalisie . Niestety nie udalo mi sie załapać na spota trudno:-[ moze natepnym razem sie uda,Ostatnio mało czasu mam i ciężko mi być obecnym .....prosze mi wybaczyc i obiecuję poprawe
Też cie widziałem mordeczko ale byłem już tak zmarznięty że marzył mi się ciepły domeczek.
Spot można powiedzieć że był od 14.15 z mała przerwą a więc troszkę czasu spędziliśmy ze sobą
Serdecznie dziękuje Kochani za to że byliscie brak mi słów ze szczescia
Mama nadzieje ze spot w Gliwicach sie udal i wypiliscie za nasze zdrowie
Pozdrowienia od Małżonki i do zobaczenia
Garfild pisze:Serdecznie dziękuje Kochani za to że byliscie brak mi słów ze szczescia
Mama nadzieje ze spot w Gliwicach sie udal i wypiliscie za nasze zdrowie
Pozdrowienia od Małżonki i do zobaczenia
Mordeczko dla nas to była wielka przyjemność Nie mogło nas tam zabraknąć.W takim ważnym dniu dla ciebie musieliśmy być z tobą. A wasze zdrowie będziemy pić w sobotę na spocie gdzie zrobimy zakończenie sezonu letniego i też przyjadą do nas nasi kochani koledzy z Rybnika,Jastrzębia i okolic
Wczoraj byłem na pogorii od strony mola znaku już nie ma, zarówno tego nakazu jazdy oraz zakazu wjazdu. Auta już też normalnie śmigają więc proponuje a nawet nalegam o spota w środę na molo. Od strony piekła nawet jak sama nazwa wskazuje jest piekło
Soki pisze:Wczoraj byłem na pogorii od strony mola znaku już nie ma, zarówno tego nakazu jazdy oraz zakazu wjazdu. Auta już też normalnie śmigają więc proponuje a nawet nalegam o spota w środę na molo. Od strony piekła nawet jak sama nazwa wskazuje jest piekło