Santiago pisze:co to za gra Grand Tourismo ? ja znam grand turismo
Polecam zagrac w Gran Turismo
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Drzewko pisze:Siema wszystkim chciałbym podczas zlotu naszego oświadczyć się moje partnerce macie jakieś pomysły żeby wyglądało to jakoś
Jak masz taki pomysł to na pewno Tobie pomożemy
Jak chcesz to mozesz to załawić na przysłowiowej scenie (naczepie zestawu albo na placu do upalania, nie wiem czy będziemy mieli bezprzewodowy mikrofon), jak sam masz jakies sugestie to pisz, szkoda by było zebyś nie był zadowolony.
Na forum jestem od nie dawna.Jeżeli nie będę pracował to się zamelduję na 100% To będzie mój pierwszy zlot i mam nadzieję że nie zapomniany. Drzewko co do zaręczyn wymyśl coś ciekawego (SAM) i dopiero się podziel z kolegami,to ma być twoja inicjatywa
Witam jako ze jestem tu nowy i nie bylem jeszcze na tym zlocie robicie moze jakies spotkanie przed zlotem ?? I potem cala ekipa wiezdzacie na plyte czy kazdy z osobna przyjezdza
DaroE46,
kolego wystarczy poczytać kilka tematów poprzednich zlotów i wszystko byś wiedział, a nie na gotowe przychodzisz i czekasz
są umawiane miejsca zbiórek, po czym jadymy na miejsce docelowe w większej grupie.
DaroE46 pisze:czy kazdy z osobna przyjezdza
jeśli masz taka ochotę bądź ktoś inny- nie ma problemu