x1 !Mystic888 pisze:Szkoda ze w dzien germafestu ;/
VII ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK
co to za gra Grand Tourismo ? ja znam grand turismo i Playstation sie pisze bez spacji Byłbym ,ale nie moge ...
Proszę o więcej takich wypowiedzi
Proszę o więcej takich wypowiedzi
Ostatnio zmieniony 2014-04-19, 18:42 przez Santiago, łącznie zmieniany 1 raz.
W którym temacie sobie życzyć wiecej takich postow
wyloze Ci kawę na ławę w którym
Chcesz
Widzisz mystic widzisz błąd i nic nie mówisz zmieniles sie chłopie !!
Nie widzę związku z tematem
wyloze Ci kawę na ławę w którym
Chcesz
Widzisz mystic widzisz błąd i nic nie mówisz zmieniles sie chłopie !!
Nie widzę związku z tematem
Ostatnio zmieniony 2014-04-20, 01:09 przez Santiago, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak masz taki pomysł to na pewno Tobie pomożemyDrzewko pisze:Siema wszystkim chciałbym podczas zlotu naszego oświadczyć się moje partnerce macie jakieś pomysły żeby wyglądało to jakoś
Jak chcesz to mozesz to załawić na przysłowiowej scenie (naczepie zestawu albo na placu do upalania, nie wiem czy będziemy mieli bezprzewodowy mikrofon), jak sam masz jakies sugestie to pisz, szkoda by było zebyś nie był zadowolony.
Witam jako ze jestem tu nowy i nie bylem jeszcze na tym zlocie robicie moze jakies spotkanie przed zlotem ?? I potem cala ekipa wiezdzacie na plyte czy kazdy z osobna przyjezdza
Pal Gume A Nie Dusze
Pomoc Drogowa
Pomoc Drogowa
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
DaroE46,
kolego wystarczy poczytać kilka tematów poprzednich zlotów i wszystko byś wiedział, a nie na gotowe przychodzisz i czekasz
są umawiane miejsca zbiórek, po czym jadymy na miejsce docelowe w większej grupie.
kolego wystarczy poczytać kilka tematów poprzednich zlotów i wszystko byś wiedział, a nie na gotowe przychodzisz i czekasz
są umawiane miejsca zbiórek, po czym jadymy na miejsce docelowe w większej grupie.
jeśli masz taka ochotę bądź ktoś inny- nie ma problemuDaroE46 pisze:czy kazdy z osobna przyjezdza
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe