Z roku na rok coraz lepiej. Fajnie ze sa jeszcze ludzie, ktorym sie chce takie rzeczy robic.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Maff pisze: szkoda tylko, że pod koniec tradycyjnie musiało przywalić deszczem
tradycyjnie to by było gdyby od rana lało a dzis pogoda była xtra , naszczescie popadało tuż przed ogłoszeniem wyników i wszystkie konkurencje się odbyły ( no może poza jedną slalomem ) ale po opadach jeszcze ludzie sie bawili
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Bardzo udany zlot wszystko dobrze dograne a przy tym bardzo duża frekfencja bavarek i pogodę też można zaliczyć do udanej (nie licząc końcówki ) Brawo dla Organizatorów za ogarnięcie całokształtu z roku na rok jest coraz lepiej. W sumie w tym roku nie ma się czego doczepić.Dobre towarzystwo i pasja która nas wszystkich łączy BMW Podsumowując warto było przybyć na tą impreze BYŁO SUPER
W imieniu wszystkich organizatorów oraz swoim pragnę podziękować zlotowiczom za przybycie, super atmosferę i kulturalną zabawę. Myślę, że imprezą trafiliśmy w wiele gustów zlotowiczów, nam organizatorom bardzo się podobało! i mamy nadzieję, że Wam też, i że miło będziecie wspominać VII ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK.
Z szacunkowych obliczeń było około 420 samochodów.
Wyniki konkursów podamy w tym temacie jak i na naszej stronie na FB.
Wszelakie linki do zdjęć ze zlotu, jakie będą do Nas przesyłane umieszczę na FB