SPOTY BTS CHORZÓW
-
- Zaawansowany forumowicz
- Daro Siem-ce
-
Darku ale ja nigdy obok was niestawalem zeby wam fotek niepsuc:p
choc uwazam ze na taki spotach Najwazniejsi sa LUDZIE a nie kto czym jezdzi;)mikolaj sam ma passata i jest gorszy?dawcio tez kupil i sobie chwali Wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac by wiedziec co jest Dobre:)
ps.to ze My przestalismy sie kolegowac nie oznacza ze nagle mnie nikt nie lubi i nietoleruje(chyba ze oczyms niewiem) wiec mysle ze mam prawo sie jutro pojawic
a pozatym jestesmy DOROSLI i niezachowujmy sie jak Dzieci
choc uwazam ze na taki spotach Najwazniejsi sa LUDZIE a nie kto czym jezdzi;)mikolaj sam ma passata i jest gorszy?dawcio tez kupil i sobie chwali Wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac by wiedziec co jest Dobre:)
ps.to ze My przestalismy sie kolegowac nie oznacza ze nagle mnie nikt nie lubi i nietoleruje(chyba ze oczyms niewiem) wiec mysle ze mam prawo sie jutro pojawic
a pozatym jestesmy DOROSLI i niezachowujmy sie jak Dzieci
- Daro Siem-ce
-
- Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
Panowie jest taka sprawa : Co byście powiedzieli na Spoty w drugą i czwartą Sobote miesiąca o godzinie 17 :00 .Również myśle o zmianie miejscówki na parking przy DTŚ pod Stadionem Ruchu Chorzów , każdy tam spokojnie dojedzie szybko bo to przy trasie . Wyjazdy na grubsze imprezy typu Zloty też bedą bliżej A4 którą sie często poruszamy
link do miejscówki http://goo.gl/maps/HETZF nawet foty grupowe będą ładniejsze
Powód : napewno większości z nas bedzie bardziej pasowała sobota niż piątek a zmiana godziny to dlatego żebyśmy mogli wcześniej sie spotykać i ewentualnie czas wykorzystywać na maxa , czyli wypady za miasto na grilla lub na Dąbrowe do naszych kolegów i koleżanek którzy mają również w sobote spoty o 17 i wspólnie grilować i śmiać sie .
PS : czekam na wypowiedzi , Ja jestem za
link do miejscówki http://goo.gl/maps/HETZF nawet foty grupowe będą ładniejsze
Powód : napewno większości z nas bedzie bardziej pasowała sobota niż piątek a zmiana godziny to dlatego żebyśmy mogli wcześniej sie spotykać i ewentualnie czas wykorzystywać na maxa , czyli wypady za miasto na grilla lub na Dąbrowe do naszych kolegów i koleżanek którzy mają również w sobote spoty o 17 i wspólnie grilować i śmiać sie .
PS : czekam na wypowiedzi , Ja jestem za
Ja jestem za, chociaż mi obydwa terminy pasują, ale tak jak napisałeś sobota prędzej będzie komuś pasować niż piątek. A miejscówka fajna mi by pasowało.
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
-
- Małopiszący
Za zmianą z piątku na sobotę jestem jak najbardziej za i w końcu będę mieć czas na spoty a co do miejscowy to nie wiem bo tam może robić się od kibiców i inni mogą się bać bo niewiadomo co im wpadnie do glowy jak zobaczą inne rejestracje niż SH na swoim terenie i to tylko moje zdanie co do miejscowy.
- Daro Siem-ce