Ale ja byłem, tyle że o 18 poznałem paru fajnych ludzi i na bank jeszcze wpadnę!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
W piątek o godz 19 w Jastrzębiu jest spot połączony ze zbiórką nakrętek dla Kubusia więc..
Kto chce i może to przyjezdza na samolot o 18.00 i póżniej razem jedziemy na Jastrzębie?
Uwaga! Nakrętki obowiązkowe !!!!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
ja odpadam - 2 zmiana a tak pozatym to jestem w trakcie poszukiwań Bawarki więc jak się poszczęści wreszcie to się kiedyś pojawie na spocie pozdro dla wszystkich
Ja niestety odpadam bo turas już znalazł nowego właściciela a nowy nabytek jest w trakcie prac modernizacyjno-naprawczych i raczej dopiero w sobotę wyjedzie
Mam kilka rzeczy do zrobienia miedzy innymi pompę wody bo już jest nieszczelna, łączniki stabilizatora i dziś przyszła taka o to paczuszka więc trzeba będzie zamontować.
Jakby ktos byl chetny to dzisiaj tez robimy spota, ale tym razem w Żywcu pod Amfiteatrem o godzinie 18. Pogoda dopisuje takze mozna przewietrzyc fure Zapraszamy
Dante182 pisze:Jakby ktos byl chetny to dzisiaj tez robimy spota, ale tym razem w Żywcu pod Amfiteatrem o godzinie 18. Pogoda dopisuje takze mozna przewietrzyc fure Zapraszamy
Hej! Jakby się u was coś działo to Damian pisz mi też PW bo mi coś ostatnio forum powiadomień nie wysyła..
Też dopiero przed chwilą ogarnąłem że coś organizują, ale ja mam niedaleko . Zawsze można przyjechać trochę później, pewnie i tak zanim się zjadą ludzie to będzie 17-17:30.