Mordy dzięki za pogaduchy!!! Fajnie było się spotkać!
Slawko pisze:Będę
Jeszcze raz gratuluję ładnego zakupu
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dante182 pisze:Leons, kolor to ciemna wiśnia na polerowanych/chormowanych felgach? Jak tak to widzialem Cie na Nocnej Jezdzie:)
Tak Dante182 to była moja fura
Sory chłopaki, że mnie nie było na ostatnim zlocie. Niestety nie byłem w stanie się pokazać z racji imprezy firmowej. Trochę szkoda bo widzę, że frekwencja była spora
Hej! Tym razem nie ma wymówki dla nikogo i robimy spot w tym tygodniu Ustalamy termin i się spotykamy Ja proponuję jednak w tygodniu ale sprawa jest do szybkiego obgadania. Kiedy WAM pasuje ????